Motorreis Italie Le Marche

Voor wie?

De wegen in Le Marche zijn niet altijd even strak geasfalteerd als wij hier gewend zijn.  Het heuvel/berglandschap staat garant voor heel veel bochten draaien, soms haakse korte bochten. De dagafstanden variëren van 175 tot 250 kilometer. De motorreis door het Italiaanse Le Marche is ook uitstekend geschikt voor koppels die zin hebben om samen even lekker te genieten van een weekje ontspannen motorrijden in Italië.

Deelnemers aan deze reis dienen te beschikken over enkele jaren rijervaring, hebben een goede gezondheid en zijn flexibel. Ook vinden deelnemers het leuk/interessant om de boeiende achtergrondverhalen te horen over de vele ( Romeinse ) bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen.

Motorreis Italie reisgegevens van de reis door Le Marche van Travel 2 Explore motorreizen

 

Motorreis Italie Le Marche

Eigen Motor

Deze motorreis wordt op de eigen motor gereden. Bijna elk type motor is geschikt en ouderdom maakt ook niet uit zolang de motor maar goed onderhouden is. Deze reis is niet geschikt voor chopper modellen. Voor deze reis zijn ook geen speciale aanpassingen aan de motor nodig. De soms zeer scherpe bochten en steile hellingen maken deze motorreis misschien minder geschikt voor onervaren rijders op zware motoren zoals Harley Davidson , Honda Goldwing en dergelijke

Motorreis Italie Le Marche

Hoe rijden we

De reis wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleider op de motor die ieder dag met u meerijdt en een Nederlandse gids voor de diverse rondleidingen. De GPS routes worden dagelijks gegeven aan wie dat wil. Dit doen we niet vooraf omdat wijzigingen mogelijk zijn en we op locatie ook de mogelijkheid open willen houden om de route aan te passen aan de eventuele wensen van de deelnemers.

Vanuit ons guesthouse in Sant Angelo rijden we een week lang iedere dag een andere route naar een bijzondere bezienswaardigheid. Hier staat onze Nederlandse gids dan al klaar staat voor een rondleiding. Met zijn enthousiasme en boeiende verhalen weet hij ons te pakken en komt één en ander bijna letterlijk “tot leven”. Absoluut een toegevoegde waarde aan deze motorreis door Le Marche. Zonder deze rondleidingen mis je 50% van de reisbeleving. Tijdens de rondleidingen kunnen de motorkleding/helmen veilig in de wagen worden opgeborgen. Op zaterdagochtend, na een stevig ontbijt beginnen we weer aan de terugreis.

Motorreis Italie Le Marche

Heenreis

Op zondag wordt u rond 17 uur verwacht in ons guesthouse te  Sant Angelo. Wie het leuk vind om mee te rijden, onze Nederlandse reisbegeleider vertrekt op zaterdagochtend om 5 uur vanuit Nederland (Landgraaf) . Uw vakantie begint dan twee dagen eerder. Over de snelweg gaat het in één keer naar het Gardameer. Hier overnachten we in een hoteltje op een steenworp afstand van het Gardameer en eten de eerste Pizza in het altijd gezellige Lazise. De volgende dag vertrekken we laat in de ochtend. De Po vlakte is om even op te schieten, daarna rijden we een prachtige slinger route door de Apennijnen naar Sant Angelo waar we in de namiddag aankomen.

Motorreis Italie Le Marche

Accommodatie

Het guesthouse ligt idyllisch gelegen bovenop een heuveltop midden in het Italiaanse heuvellandschap. Het gebouw is typisch Italiaans met dikke muren. In de tweede wereldoorlog is het per ongeluk door de geallieerden “plat” gebombardeerd. In de jaren tachtig is het in zijn oude glorie hersteld en doet nu dienst als kleinschalig guesthouse. Uiteraard zijn de ruime tweepersoonskamers voorzien van alle gemakken. Het ontbijt is iedere ochtend weer een feestje. Overvloedig en met een ruime keuze uit allerlei lekkernijen. Bijna alles wat op tafel verschijnt komt uit de eigen keuken.
Foto 20 fotoboek motorreis Italie, Le marche. Travel 2 Explore motorreizen.

Motorreis Italie Le Marche

Boeken & Brochure

Van de motorreis door Le Marche is geen brochure beschikbaar. Alle informatie staat op de website. Heeft u vragen dan kunt u deze per mail aan ons stellen: info@travel2explore.nl,  of even bellen, +31 (0)75-6149059.

Aanmelden voor deze reis kan eenvoudig door het online deelnameformulier in te vullen.
Het deelname formulier vind u hier >>

Sluit deze pagina >>

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2