Onze roots

Ben je op zoek naar een avontuurlijke motorreis dan ben je bij Travel 2 Explore aan het juiste adres. Onze roots liggen in de organisatie van extreme expedities. Zoals winterexpedities in Groenland en klimexpedities in de Himalaya.  Het zal daarom geen verrassing zijn dat Travel 2 Explore ook avontuurlijke motorreizen organiseert. Avontuurlijke motorreizen draaien bij ons om het verkennen van onbekende gebieden, off the beaten track. Maar ook in aanraking komen met plaatselijke culturen en het ontdekken van spectaculaire landschappen horen bij een avontuurlijke motorreis.

Ritme van het land

Al onze motorreizen zijn bijzonder en hebben gemeen dat de route niet bepaald wordt door de dagelijkse beschikbaarheid van een douche of het aantal pk’s van de motor maar door het ritme van het land en de avontuurlijke instelling van de motorrijder. Travel 2 Explore staat al sinds 1998 klaar voor al je expedities en avontuurlijke motorreizen. Hieronder een overzicht van vier populaire motorreizen uit ons programma.

Himalaya

Himalaya Motor Challenge

Populaire motorreizen 21 dagen op de Royal Enfield door deHimalaya

Op de motor dwars door de Himalaya over de hoogste bergpassen ter wereld is de droom van iedere motorrijder. De Himalaya Motor Challenge is een avontuurlijke motorreis door fantastische landschappen en langs eeuwenoude culturen met als “hoogtepunt” , de bijna 5400 meter hoge Khardung La.
Lees verder >>

Avontuurlijke motorreis Zuid-Afrika

Die Hel

Een avontuurlijke motorreis naar Die Hel, Baviaanskloof, Kaapstad en de Drakensbergen in Zuid-Afrika.

Een avontuurlijke motorreis door de mooiste landschappen van Zuid-Afrika. Zoveel mogelijk onverhard.  Over dirtroads door woestijnen. Veel onverharde, soms historische, bergpassen. Close encouters met overstekend(groot) wild. Door diepe canyons en woeste rivieren. Langs wilde kusten en door kleurrijke dorpjes. Geen dag is hetzelfde.
Lees verder >>

 

Avontuurlijke motorreis IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

De Trans Iceland Motorchallenge van Travel 2 Explore avontuurlijke motorreis in IJslandOp je eigen enduro/adventure motor door het onbewoonde binnenland van IJsland. Een avontuurlijke motorreis over lavavelden, langs actieve vulkanen, door rivieren, over single offraod tracks, langs gletsjers en nog veel meer. De Trans Iceland motor Challenge voor als je op zoek bent naar een grensverleggend motoravontuur.
Lees verder >>

Motorsafari Kaapstad-Amsterdam.

All the way up

Motorreis Kaapstad-Amsterdam, all the way ip, van Travel 2 Explore MotorreizenBen je op zoek naar iets bijzonders dan zit je met de avontuurlijke motorreis van Kaapstad naar Amsterdam goed. Op je eigen adventure motor in 80 to 100 dagen door 25 landen rijden. Dat doe je niet ieder jaar. Een once in a lifetime motoravontuur door een grote diversiteit aan Afrikaanse landschappen en over onbekende (oost)Europese routes
Lees verder >>

Avontuurlijke motorvakantie Vietnam

Land van 1001 bochten

Motorrijden en 1001 en bochten draaien in de bergen van exotisch Vietnam

Motor rijden in  Vietnam is duizelig worden van de vele bochten. Prachtige onverharde trajecten door knalgroene rijstterrassen. Vietnam is met zijn vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de afwisselende natuur het summum voor de motorrijder die op zoek is naar een subtropische en afwisselende motorreis.
Lees verder >>

Avontuurlijke motorreizen

Overzicht

Onze avontuurlijke motorreizen zijn gerangschikt per “continent”.

Motorreizen Azie
Motorreizen Afrika
Motorreizen Europa
Motorreizen Himalaya
Motorreiskalender 2022

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travel 2 Explore en wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuwe motorreizen, laatste plaatsen, exclusieve aanbiedingen, VIP evenementen, presentaties, lezingen en nog veel meer.

Inschrijven kan hier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Alex van den Broek Events

Alex van den Broek Events

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en profiteer dan tevens van veel voordelen en speciale reisaanbiedingen exclusief voor onze abonnees.