Ben je op zoek naar een avontuurlijke motorreis, dan ben je bij Travel 2 Explore aan het juiste adres. Onze roots liggen in de organisatie van extreme (klim) expedities zoals naar Groenland, de Himalaya en de Ruwenzori. Om maar wat voorbeelden te noemen. Het zal dus geen verrassing zijn dat wij ook een aantal avontuurlijke motorreizen in ons motorreisporgramma hebben. Avontuurlijke motorreizen draaien bij ons om het verkennen van onbekende gebieden, off the beaten track. Maar ook in aanraking komen met plaatselijke culturen en het ontdekken van spectaculaire landschappen horen bij een avontuurlijke motorreis. Al onze motorreizen zijn bijzonder en hebben gemeen dat de route niet bepaald wordt door de dagelijkse beschikbaarheid van een douche of een vastomlijnd reisprogramma. Travel 2 Explore staat al sinds 1998 klaar voor al je expedities en avontuurlijke motorreizen. Hieronder een overzicht van de drie meest bekeken  avontuurlijke motorreizen in de afgelopen maand.

Avontuurlijke motorreizen Himalaya

Himalaya Motor Challenge

Avontuurlijke motorreizen meest bekeken motorreis is de 21 daagse Himalaya Motor Challenge van Travel 2 Explore motorreizen

Op de motor dwars door de Himalaya over de hoogste bergpassen ter wereld is de droom van iedere motorrijder. De Himalaya Motor Challenge is een avontuurlijke motorreis door fantastische landschappen en langs eeuwenoude culturen met als “hoogtepunt” , de 5600 meter hoge Khardung La.

Lees verder >>

Avontuurlijke motorreizen Zuid-Afrika

Die Hel

MMeest bekeken Motorreis Zuid-Afrika Die Hel van Travel 2 Explore motorreizen

Een avontuurlijke motorreis door de mooiste landschappen van Zuid-Afrika. Zoveel mogelijk onverhard over dirtroads door woestijnen en wijngaarden, door bergen en rivieren, langs wilde kusten en kleurrijke dorpjes.

Lees verder >>

 

Avontuurlijke motorreis IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

Avontuurlijke motorreis IJsland, de Trans Iceland Motor ChallengeOp je eigen enduro/adventure motor door het onbewoonde binnenland van IJsland. Een avontuurlijke motorreis over lavavelden, langs actieve vulkanen, door rivieren, over single offraod tracks, langs gletsjers en nog veel meer. De Trans Iceland motor Challenge voor als je op zoek bent naar een grensverleggend motoravontuur.

Lees verder >>

Avontuurlijke motorreizen Vietnam

Land van 1001 bochten

Avontuurlijke motorreizen Vietnam. Een groepsreis of individuele motorreis door het prachtige Vietnam met Travel 2 Explore

Motorreis Vietnam, op de motor door het land van duizend en één bochten. Vietnam, het land van super vriendelijke mensen, land van heerlijk eten, land van knalgroene rijstterrassen, land van kleurrijke markjes. Vietnam, land voor de motorrijder op zoek naar een relaxed motorreis avontuur.

Lees verder >>

Avontuurlijke motorreizen

Overzicht

Avontuurlijke motorreizen Zuid-India op de Royal Enfield van Travel 2 Explore motorreizenAl onze avontuurlijke motorreizen zijn gerangschikt per “continent”.

Motorreizen Azie
Motorreizen Afrika
Motorreizen Europa
Motorreizen Himalaya
Motortrainingen
Motorreiskalender 2020

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travel 2 Explore en wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuwe motorreizen, laatste plaatsen, exclusieve aanbiedingen, VIP evenementen, presentaties, lezingen en nog veel meer.

Inschrijven kan hier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2