Onze roots

Ben je op zoek naar een avontuurlijke motorreis dan ben je bij Travel 2 Explore aan het juiste adres. Onze roots liggen in de organisatie van extreme expedities. Zoals winterexpedities in Groenland en klimexpedities in de Himalaya.  Het zal daarom geen verrassing zijn dat Travel 2 Explore ook avontuurlijke motorreizen organiseert. Avontuurlijke motorreizen draaien bij ons om het verkennen van onbekende gebieden, off the beaten track. Maar ook in aanraking komen met plaatselijke culturen en het ontdekken van spectaculaire landschappen horen bij een avontuurlijke motorreis.

Ritme van het land

Al onze motorreizen zijn bijzonder en hebben gemeen dat de route niet bepaald wordt door de dagelijkse beschikbaarheid van een douche of het aantal pk’s van de motor maar door het ritme van het land en de avontuurlijke instelling van de motorrijder. Travel 2 Explore staat al sinds 1998 klaar voor al je expedities en avontuurlijke motorreizen. Hieronder een overzicht van vier populaire motorreizen uit ons programma.

Himalaya

Himalaya Motor Challenge

Een populaire avontuurlijke motorreis is de 21 daagse Himalaya Motor Challenge van Travel 2 Explore motorreizen

Op de motor dwars door de Himalaya over de hoogste bergpassen ter wereld is de droom van iedere motorrijder. De Himalaya Motor Challenge is een avontuurlijke motorreis door fantastische landschappen en langs eeuwenoude culturen met als “hoogtepunt” , de bijna 5400 meter hoge Khardung La.

Lees verder >>

Avontuurlijke motorreis Zuid-Afrika

Die Hel

Met de reis in Zuid-Afrika rijden we door Baviaanskloof, Die Hel, Drakensbergen, Lesotho en natuurlijk Chapmans Peak

Een avontuurlijke motorreis door de mooiste landschappen van Zuid-Afrika. Zoveel mogelijk onverhard.  Over dirtroads door woestijnen. Veel onverharde, soms historische, bergpassen. Close encouters met overstekend(groot) wild. Door woeste canyons en wilde rivieren. Langs wilde kusten en door kleurrijke dorpjes. Geen dag is hetzelfde.

Lees verder >>

 

Avontuurlijke motorreis IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

Avontuurlijke motorreis IJsland, de Trans Iceland Motor ChallengeOp je eigen enduro/adventure motor door het onbewoonde binnenland van IJsland. Een avontuurlijke motorreis over lavavelden, langs actieve vulkanen, door rivieren, over single offraod tracks, langs gletsjers en nog veel meer. De Trans Iceland motor Challenge voor als je op zoek bent naar een grensverleggend motoravontuur.

Lees verder >>

Avontuurlijke motorvakantie Vietnam

Land van 1001 bochten

Avontuurlijke motorreizen Vietnam. Een groepsreis of individuele motorreis door het prachtige Vietnam met Travel 2 Explore

Motor rijden in  Vietnam is duizelig worden van de vele bochten. De smalle bergpaadjes nodigen uit voor een prachtige offroad trajecten door knalgroene rijstterrassen. Vietnam is met zijn super vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de afwisselende natuur het summum voor de motorrijder die op zoek is naar een subtropische en afwisselende motorreis.

Lees verder >>

Avontuurlijke motorreizen

Overzicht

Al onze avontuurlijke motorreizen zijn gerangschikt per “continent”.

Motorreizen Azie
Motorreizen Afrika
Motorreizen Europa
Motorreizen Himalaya
Motorreiskalender 2021

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travel 2 Explore en wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuwe motorreizen, laatste plaatsen, exclusieve aanbiedingen, VIP evenementen, presentaties, lezingen en nog veel meer.

Inschrijven kan hier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en profiteer dan tevens van veel voordelen en speciale reisaanbiedingen exclusief voor onze abonnees.