Onze roots

Ben je op zoek naar een avontuurlijke motorreis dan ben je bij Travel 2 Explore aan het juiste adres. Onze roots liggen in de organisatie van extreme expedities. Zoals winterexpedities in Groenland en klimexpedities in de Himalaya.  Het zal daarom geen verrassing zijn dat Travel 2 Explore ook avontuurlijke motorreizen organiseert. Avontuurlijke motorreizen draaien bij ons om het verkennen van onbekende gebieden, off the beaten track. Maar ook in aanraking komen met plaatselijke culturen en het ontdekken van spectaculaire landschappen horen bij een avontuurlijke motorreis.

Ritme van het land

Al onze motorreizen zijn bijzonder en hebben gemeen dat de route niet bepaald wordt door de dagelijkse beschikbaarheid van een douche of het aantal pk’s van de motor maar door het ritme van het land en de avontuurlijke instelling van de motorrijder. Travel 2 Explore staat al sinds 1998 klaar voor al je expedities en avontuurlijke motorreizen. Hieronder een overzicht van enkele van onze populaire motorreizen.

Himalaya

Himalaya Motor Challenge

Populaire motorreizen 21 dagen op de Royal Enfield door deHimalaya

Op de motor dwars door de Himalaya over de hoogste bergpassen ter wereld is de droom van iedere motorrijder. De Himalaya Motor Challenge is een avontuurlijke motorreis door fantastische landschappen en langs eeuwenoude culturen. Letterlijk hoogtepunt is de hoogste berijdbare bergpas ter wereld met vanaf de 5800 meter hoge pashoogte een adembenemend uitzicht over het Himalaya gebergte.
Lees verder >>

Avontuurlijke motorreis Zuid-Afrika

Die Hel

Een avontuurlijke motorreis naar Die Hel, Baviaanskloof, Kaapstad en de Drakensbergen in Zuid-Afrika.

Een avontuurlijke motorreis door de mooiste landschappen van Zuid-Afrika. Zoveel mogelijk onverhard. Over dirtroads door woestijnen. Veel onverharde, soms historische, bergpassen. Door diepe canyons en verkoelende rivieren. Langs wilde kusten en door kleurrijke dorpjes. Een motorreis voor de motorrijder die tijdens zijn vakantie graag veel en actief bezig wil zijn met avontuurlijk motorrijden.
Lees verder >>

 

Avontuurlijke motorreis IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

De Trans Iceland Motorchallenge van Travel 2 Explore avontuurlijke motorreis in IJslandOp je eigen enduro/adventure motor door het onbewoonde binnenland van IJsland. Een avontuurlijke motorreis over lavavelden, langs actieve vulkanen, door rivieren, over single offraod tracks, langs gletsjers en nog veel meer. De Trans Iceland motor Challenge voor als je op zoek bent naar een grensverleggend motoravontuur.
Lees verder >>

Avontuurlijke motorvakantie Vietnam

Land van 1001 bochten

Motorrijden en 1001 en bochten draaien in de bergen van exotisch Vietnam

Motor rijden in  Vietnam is duizelig worden van de vele bochten. Prachtige onverharde trajecten door knalgroene rijstterrassen. Vietnam is met zijn vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de afwisselende natuur het summum voor de motorrijder die op zoek is naar een subtropische en afwisselende motorreis.
Lees verder >>

Kenia-Tanzania

Kilimanjaro 3˚03 South

Motorreis Kenia-Tanzania 2022 Kilimanjaro 3˚03 South, Avontuurlijke motorreizen in Afrika.Bij de motorreis door Kenia en Tanzania staat de Kilimanjaro centraal. Deze motorsafari is een mooie kennismaking met het de natuur, de dieren en de vele bevolkingsgroepen in dit deel van Oost-Afrika. Een avontuurlijke motorreis door diversiteit aan Afrikaanse landschappen. De motorreis gaat deels over asfalt, deels over onverharde paden en soms ook wat slechter.
Lees verder >>

Avontuurlijke motorreizen

Overzicht

Onze avontuurlijke motorreizen zijn gerangschikt per “continent”.

Motorreizen Azie
Motorreizen Afrika
Motorreizen Himalaya

Motorreiskalender 2024

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travel 2 Explore en wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuwe motorreizen, laatste plaatsen, exclusieve aanbiedingen, VIP evenementen, presentaties, lezingen en nog veel meer.

Inschrijven kan hier >>

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2