Lo Manthang, Tibetaanse plaats uit de middeleeuwen eindpunt van de avontuurlijke motorreis naar Upper-Mustang in Nepal

Nepal

Upper Mustang

Nepal, een groot motoravontuur dwars door de Himalaya naar het oud Tibetaanse Kingdom of Lo in Upper Mustang. Met op de achtergrond de Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden we op de Royal Enfield van Kathmandu naar de 4660 meter hoge Kora La pas die tevens de grens met Tibet markeert.

Prijs

Vanaf € 3.695,--

Periode

Apr/Mei/Okt

Reisduur

15 dagen

Meer informatie
Motorreis Himalaya Zanskar Trail is motorrijden op het dak van de wereld voor de avontuurlijke motorrijder
nieuw

Himalaya Zanskar

Zanskar Motor Challenge

Met de Motorreis Himalaya Zanskar rij je over de mooiste en minst bekende paden die in de Indiase Himalaya gereden kunnen worden. Een aaneenschakeling van hoogtepunten met prachtige, soms enerverende, soms inspannende maar altijd verrassende routes. De Zanskar Motor Challenge is een indrukwekkende motorreis over het dak van de wereld voor de avontuurlijke motorrijder die geen last van hoogtevrees moet hebben.  

Prijs

Vanaf € 3.295,--

Periode

sep / okt

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
De droom van iedere motorrijder naar de hoogste bergpas in de Himalaya rijden, motorreis Himalaya

Himalaya India

Himalaya Motor Challenge

Op de motor dwars door de Himalaya over de hoogste bergpassen ter wereld  rijden is de droom van iedere motorrijder. De Himalaya Motor Challenge is een avontuurlijke motorreis door fantastische landschappen en langs eeuwenoude culturen met als “hoogtepunt”, de bijna 5400 meter hoge Khardung La.

Prijs

Vanaf € 3.395,--

Periode

Jun t/m Sep

Reisduur

21 dagen

Meer informatie
Motorreis Zuid- India door theeplantages en tijgerresevaten

Zuid-India

Coast to Coast

Motorrijden en avontuur gaan niet samen op onze vlakke wegen met strak georganiseerd verkeer. Zo anders is het in het Zuid-India, goed voor absolute wanorde vol uitdagingen en verrassingen. Een motorreis in een decor van theeplantages, van mysterieuze tempels, van bergen die hier heuvels heten en met oneindige vergezichten. En dat alles op een ronkende Royal Enfield Bullet.

Prijs

Vanaf € 3.395,--

Periode

Jan/Nov/Dec

Reisduur

21 dagen

Meer informatie
Motorreis Sri Lanka. motorreis informatie van de Ceylon Motor Challenge van Travel 2 Explore Motorreizen
verwacht

Sri Lanka

Ceylon Motor Challenge

Motorreis Sri Lanka. Ergens in de Indische Oceaan ligt een eiland zo groot als Nederland en België samen,  Sri Lanka. Een land dat binnen zijn landsgrenzen meer Unesco Werelderfgoed plekken heeft liggen dan waar ook ter wereld. Een eiland met een zeer vriendelijke bevolking, met uitgestrekte natuurparken, met beroemde theeplantages, met grote kuddes olifanten en met voor de motorrijder prachtige, nog onontdekte wegen. Voeg dat alles samen en een geweldige motorreis is geboren: De Ceylon Motor Challenge.

Prijs

Vanaf € 3.330,--

Periode

Feb/apr/jul/dec

Reisduur

18 dagen

Meer informatie
De Bac Ho waterval op de gren van Vietnam met China zit in de route van de motorreis Vietnam.

Vietnam

Noord-Vietnam

Motorreis Vietnam, op de motor door het land van duizend en één bochten. Vietnam, het land van super vriendelijke mensen, land van heerlijk eten, land van knalgroene rijstterrassen, land van kleurrijke markjes. Vietnam, land voor de motorrijder op zoek naar een relaxed motorreis avontuur.

Prijs

Vanaf € 3.195,--

Periode

Mrt t/m Okt

Reisduur

20 dagen

Meer informatie
Op de motor door Laos en Vietnam een exotische motorreis van Travel 2 Explore motorreizen

Laos-Vietnam

Indo China Motor Challenge

De Indo China Motor Challenge is een exotische motorreis door o.a. de bijzondere berglandschappen van Noord Vietnam en de jungle van Laos. De route gaat over zowel onverharde als verharde wegen. Diverse ” must see highlights” zijn in de route opgenomen. Zoals de gouden tempels van Luang Prabang en de Plain of Jars met zijn mysterieuze kruiken. De Mekong rivier steken we twee keer over en we vergapen ons aan knalgroene rijstterrassen.

Prijs

Vanaf € 3.395,--

Periode

Feb/jul/sep/nov

Reisduur

22 dagen

Meer informatie

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Alex van den Broek Events

Alex van den Broek Events

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, ontvang een abonnee nummer en profiteer van veel voordelen zoals speciale reisaanbiedingen en kortingen.