Motorreis Himalaya Zanskar Trail is motorrijden op het dak van de wereld voor de avontuurlijke motorrijder

Himalaya Zanskar

Zanskar Motor Challenge

Motorreis Himalaya Zanskar

Met de Motorreis Himalaya Zanskar rij je over de mooiste en minst bekende paden die in de Indiase Himalaya gereden kunnen worden. Een aaneenschakeling van hoogtepunten met prachtige, soms enerverende, soms inspannende maar altijd verrassende routes. De Zanskar Motor Challenge is een indrukwekkende motorreis over het dak van de wereld voor de avontuurlijke motorrijder die geen last van hoogtevrees moet hebben.  

Prijs

Vanaf € 3.695,--

Periode

sep

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
Motorreis Himalaya van de Zanskar vallei naar Leh

Himalaya India

Himalaya Motor Challenge

Op de motor dwars door de Himalaya over de hoogste bergpassen ter wereld  rijden is de droom van iedere motorrijder. De Himalaya Motor Challenge is een avontuurlijke motorreis door fantastische landschappen en langs eeuwenoude culturen. Natuurlijk bedwingen we ook de hoogst berijdbare en toegankelijke bergpas in de Himalaya.

Prijs

Vanaf € 3.495,--

Periode

Apr t/m Sep

Reisduur

21 dagen

Meer informatie
Lo Manthang, Tibetaanse plaats uit de middeleeuwen eindpunt van de avontuurlijke motorreis naar Upper-Mustang in Nepal

Nepal

Upper Mustang

Nepal, een groot motoravontuur dwars door de Himalaya. Van Kathmandu naar het oud Tibetaanse Kingdom of Lo in Upper Mustang. Met op de achtergrond de Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden we op de Royal Enfield naar de 4660 meter hoge Kora La pas. Deze pas markeert tevens de grens met Tibet.

Prijs

€ 4.173,--

Periode

Apr/Mei/Okt

Reisduur

15 dagen

Meer informatie
Motorreis Zuid- India door theeplantages en tijgerresevaten

Zuid-India

Coast 2 Coast

Motorrijden en avontuur gaan niet samen op onze vlakke wegen met strak georganiseerd verkeer. Zo anders is het in het Zuid-India, goed voor absolute wanorde vol uitdagingen en verrassingen. Een motorreis in een decor van theeplantages, van mysterieuze tempels, van bergen die hier heuvels heten en met oneindige vergezichten. En dat alles op een ronkende Royal Enfield Bullet.

Prijs

Vanaf € 3.995,--

Periode

Jan/Feb/Nov

Reisduur

21 dagen

Meer informatie
De Bac Ho waterval op de gren van Vietnam met China zit in de route van de motorreis Vietnam.

Vietnam

Noord-Vietnam

Motorreis Vietnam, op de motor door het land van duizend en één bochten. Vietnam, het land van super vriendelijke mensen, land van heerlijk eten, land van knalgroene rijstterrassen, land van kleurrijke markjes. Vietnam, land voor de motorrijder op zoek naar een relaxed motorreis avontuur.

Prijs

Vanaf € 3.395,--

Periode

Mrt t/m Okt

Reisduur

18 dagen

Meer informatie
Op de motor door Laos en Vietnam een exotische motorreis van Travel 2 Explore motorreizen

Laos-Vietnam

Indo China Motor Challenge

De Indo China Motor Challenge is een exotische motorreis door o.a. de bijzondere berglandschappen van Noord Vietnam en de jungle van Laos. De route gaat over zowel onverharde als verharde wegen. Diverse “must see highlights” zijn in de route opgenomen. Zoals de gouden tempels van Luang Prabang en de Plain of Jars met zijn mysterieuze kruiken. De Mekong rivier steken we twee keer over en we vergapen ons aan knalgroene rijstterrassen.

Prijs

Vanaf € 3.848,--

Periode

Feb/jul/nov

Reisduur

22 dagen

Meer informatie

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2