Zuid-Afrika

Die Hel

Woestijnen en wijngaarden, bergen en wildlife, rivieren en wilde kusten, eindeloze dirtroads en spectaculaire bergwegen:  Zuid-Afrika is het Walhalla voor de avontuurlijke motorrijder die tijdens zijn motorvakantie actief bezig wil zijn met motorrijden in een decor van woeste Afrikaanse landschappen. Op de motor door Zuid Afrika rijden is met de motorreis Die Hel een intense beleving van dit veelzijdige Afrikaanse land.

Prijs

Vanaf € 4.295,--

Periode

feb/mrt/okt/nov

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
Nieuwe motorreis in Oeganda van Travel 2 Explore motorreizen
nieuw

Oeganda

Jungle en Vulkanen

Motorrijden in Oeganda is een garantie voor een zeldzame Afrika ervaring. Oeganda is nog steeds voor een deel bedekt met jungle. De veelal bochtige wegen en onverharde paden zijn een eldorado voor de motorrijder. De geheimzinnige Ruwenzori bergen, het ruige noorden en de pure Afrikaanse sfeer maken van deze motorreis een ontdekkingsreis door donker Afrika.

Prijs

vanaf € 3.625,--

Periode

jan/jun/jul/sep

Reisduur

15/16 dagen

Meer informatie
Op de motor all the way up door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam
nieuw

Kaapstad-Amsterdam

All the way up

Op de motor door Afrika rijden, All the way up van Kaapstad naar Amsterdam, hoe gaaf is dat! Een ontdekkingsreis door Afrika voor de avontuurlijke motorrijder. Op de eigen allroad /adventure motor rij je over prachtige onverharde dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent. Een motorreis door een groot aantal Afrikaanse en Europese landen, elk met zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. De Ruwenzori in Oeganda, Sossusvlei in Namibie, de “white desert” in Egypte, de Kilimanjaro in Tanzania, de dirttracks van Albanië, de bunker van Tito in Bosnië. Om maar wat op te noemen.

Prijs

Vaste basis kosten
€ 8.175,-- pp

Periode

jan t/m mrt
sep t/m nov

Reisduur

Globaal tussen de
80 tot 100 dagen

Meer informatie

Kenia-Tanzania

Kilimanjaro 3°03 South

Motorreis Kenia-Tanzania is een gevarieerde en avontuurlijke motorreis door Oost Afrika. Van de tropische stranden van de Indische oceaan naar de hoogste berg van Afrika, de machtige met sneeuw bedekte Kilimanjaro. Een motorreis door gortdroge savannes maar ook door de weelderig groene vegetatie van de Usambara bergketen. Onderweg komen we de Masai tegen en maken we kennis met de vriendelijke bevolking in kleine verafgelegen gehuchten. Ga mee en ontdek weergaloos Oost-Afrika met de motor.

Prijs

Vanaf € 3.245,--

Periode

jan/feb/juli-okt

Reisduur

16/17 dagen

Meer informatie
Motorreiz Zuid-Afrika en Namibie de Proloog reispagina
vernieuwd

Zuid-Afrika en Namibie

de dirtroads van Afrika

Voor veel avontuurlijke motorrijders is er niets zo gaaf als op de eigen motor door Afrika rijden. Deze motorreis door Zuid-Afrika en Namibië is een motoravontuur over de dirtroads van Afrika. Je voelt de droogte van de woestijn. Je proeft het zout van de Indische oceaan. Je staat oog in oog met wilde dieren. Je wrijft het stof uit je ogen na een dag over gortdroge tracks gereden te hebben. Kortom, een intense Afrika beleving vanaf het zadel van je eigen motor.

Prijs

€ 6.950,--

Periode

mrt/okt

Reisduur

30 dagen

Meer informatie
Ontdek donker Afrika tijdens de avontuurlijke motorreis door Senegal

Senegal

Allroad Motor Challenge Senegal

Avontuurlijke en afwisselende allroad motorreis met een knipoog naar de oude Dakar motorrally. Route gaat door de mooiste natuurgebieden van  Senegal.  Heel veel onverhard. Uiteraard met start en finish in Dakar. Hoewel we niet letterlijk offroad gaan rijden (van de paden af) zijn deze onverharde paden pittig genoeg om de dag zwaar bezweet en met een big smile af te sluiten.

Prijs

Vanaf € 2.895,--

Periode

Febr/Okt/Nov/Dec

Reisduur

9 dagen

Meer informatie
Abessinië Motor Challenge in Ethiopie een Afrika motoravontuur
verwacht

Ethiopie

Abessinie Motor Challenge

In ruim twee weken tijd doorkruizen we op de motor voormalig Abessinië, zoals Ethiopie vroeger genoemd werd. Een motorreis door een grote diversiteit aan Afrikaanse landschappen voor de gevorderde motoravonturier. We bezoeken het grootste grotten stelsel van Afrika en volgen eeuwenoude caravan routes. Op de hoogst berijdbare weg van Afrika passeren we reuzenbromelia’s en staan oog in oog met de zeldzame Ethiopische wolf.

Prijs

€ n.n.b.

Periode

Nov 2021

Reisduur

21 dagen

Meer informatie

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Alex van den Broek Events

Alex van den Broek Events

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
PresentatieMotorreis Zuid-Afrika, Die Hel

Op zaterdagmiddag 27 november zijn wij in Nieuwegein voor een informatieve presentatie over onze 17 daagse, avontuurlijke, motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel.