Op de motor all the way up door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam
verwacht

Kaapstad-Amsterdam

All the way up

Op de motor All the way up van Kaapstad naar Amsterdam. Een ontdekkingsreis door Afrika voor de avontuurlijke motorrijder. Op de eigen allroad /adventure motor rij je over prachtige onverharde dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent. Een motorreis door een groot aantal Afrikaanse en Europese landen, elk met zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. De Ruwenzori in Oeganda, Sossusvlei in Namibie, de “white dessert” in Egypte, de Kilimanjaro in Tanzania, de dirttracks van Albanië, de bunker van Tito in Bosnie. Om maar wat op te noemen.

Prijs

n.n.b.

Periode

2022

Reisduur

90 dagen

Meer informatie
Leeuwen kan je ook tegenkomen tijdens de motorreis door Zuid-Afrika van Travel 2 Explore

Zuid-Afrika

Die Hel

Woestijnen en wijngaarden, bergen en wildlife, rivieren en wilde kusten, eindeloze dirtroads en spectaculaire bergwegen:  Zuid-Afrika is het Walhalla voor de avontuurlijke motorrijder die tijdens zijn motorvakantie actief bezig wil zijn met motorrijden in een decor van woeste Afrikaanse landschappen.

Prijs

vanaf € 4.185,--

Periode

feb / mrt / okt / nov

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
Met de Trans Desert Motor Challenge door Namibie en Zuid-Afrika rij je ook door de Namib woestijn

Namibië en Zuid-Afrika

Trans Desert Motor Challenge

Met deze motorreis door Namibie en Zuid-Afrika rijdt u op de eigen allroad motor door de oudste woestijn ter wereld, de Namib woestijn in Namibie. Maar deze motorreis is veel meer dan dat. Het Cedergebergte, de Oranjerivier, Skeletton Coast, Baviaanskloof, Fish River Canyon. Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten die we tijdens deze avontuurlijke motorvakantie aandoen.

Prijs

€ 5.995,--

Periode

mrt / nov

Reisduur

29 dagen

Meer informatie
Ontdek donker Afrika tijdens de avontuurlijke motorreis door Senegal
vernieuwd

Senegal

Senegal Offroad Motor Challenge

Avontuurlijke en afwisselende offroad motorreis met een knipoog naar de oude Dakar motorrally. Route gaat door de mooiste natuurgebieden van  Senegal.  Heel veel onverhard/offroad. Uiteraard met start en finish in Dakar.

Prijs

Vanaf € 2.895,--

Periode

Okt/Nov/Dec

Reisduur

9 dagen

Meer informatie
Abessinië Motor Challenge in Ethiopie een Afrika motoravontuur
verwacht

Ethiopie

Abessinie Motor Challenge

In ruim twee weken tijd doorkruizen we op de motor voormalig Abessinië, zoals Ethiopie vroeger genoemd werd. Een motorreis door een grote diversiteit aan Afrikaanse landschappen voor de gevorderde motoravonturier. We bezoeken het grootste grotten stelsel van Afrika en volgen eeuwenoude caravan routes. Op de hoogst berijdbare weg van Afrika passeren we reuzenbromelia’s en staan oog in oog met de zeldzame Ethiopische wolf.

Prijs

€ n.n.b.

Periode

Nov 2021

Reisduur

21 dagen

Meer informatie

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2