Boek eenvoudig je motorreis online bij Travel 2 Explore.  Op deze pagina vind je op alfabetische volgorde de motorreizen welke online geboekt kunnen worden.  Het begint met onze offroad motorreis in Bosnië en als laatste vind je de zeer fraaie motorreis bestemming Zuid-India.

Kies de motorreis van je voorkeur en vul het deelnameformulier in. Het formulier is verdeeld in vier invoervelden. 1 Reisgegevens, 2 Persoonlijke gegevens, 3 Bijzonderheden, 4 Verzenden.

Op sommige motorreizen is het mogelijk om deel te nemen met een duopassagier. Ga je op pad met een duopassagier, dan kan gezamenlijk één formulier ingevuld worden. De bestuurder is dan de hoofdboeker en degene die de bevestiging en alle overige reisbescheiden ontvangt.

Niet iedere motorreis kan nu al online geboekt worden. Met name een pilotreis kan pas geboekt worden op het moment dat de reisgegevens definitief bekend zijn. Wel is het bij een pilotreis mogelijk een vrijblijvende voorinschrijving te doen.  Na afloop van de pilotreis zal dan de brochure samengesteld worden. De definitieve reis wordt dan pas op onze website geplaatst en kan dan dus ook online geboekt worden.

Van iedere reis is uiteraard ook een uitgebreide reispagina online beschikbaar.  Op deze afzonderlijk reispagina’s vind je uitgebreide reisinformatie maar ook een extra mogelijkheid om de reis van je keuze direct online te boeken.
Heb je al een keuze gemaakt? Dan hoef je niet meer verder te kijken en  – BOEK NU