Zuid-Afrika

Motorreis “Die Hel”

10-5-2021
Het ging de afgelopen week in ene heel snel met de boekingen voor het vertrek van 18-11-2021 met als gevolg dat er voor dit vertrek nu nog twee plaatsen beschikbaar zijn.

Info motorreis Zuid-Afrika >>
Nieuws over de motorreis in Kenia en Tanzania van Travel 2 Explore Motorreizen

Kenia-Tanzania

Kilimanjaro 3°03 South

5-5-2021
Het vertrek van 13-10-2021 van de vernieuwde 16/17 daagse motorreis door Kenia en Tanzania is volgeboekt. Het eerstvolgende vertrek met (beperkte) beschikbaarheid is 13 januari 2022

Info motorreis Kilimanjaro >>
Motorreis IJsland eticket editie 2021 van de Trans Iceland Motor Challenge

IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

28-04-2021
Hij is er weer. De meest begeerde must-have van 2021. Het ultieme bewijs dat ook jij de unieke en spectaculaire Trans Iceland Motor Challenge 2021 hebt uitgereden. Voor de 2021 versie is nog één plaats beschikbaar.

Info motorreis IJsland >>

Kaapstad-Amsterdam

All the way up

Op de motor dwars door Afrika rijden van Kaapstad naar Amsterdam, hoe gaaf is dat! Op de eigen adventure bike rij je over spannende dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent.

Meer info >>
Voorinschrijving motorreis USA de Four Corners Motor Challenge

Nieuwsflits USA

Four Corners Motor Challenge

Onze legendarische motorreis in de USA weer terug van even weggeweest. Deze motorreis gaat door een paar van de mooiste staten van de USA, elk met zijn eigen bijzonderheden en bezienswaardigheden. Zoals, het Grand Canyon National Park in Arizona, het Arches National Park in Utah, het Gunnison National Park in Colorado en nog veel en veel meer.

Meer info over de USA >>
Voorinschrijving motorreis Peru, de Inca Motor Challenge

Nieuwsflits Peru

Inca Motor Challenge

De pilot van onze nieuwe motorreis in Peru hadden we al in het voorjaar van 2020 willen rijden. Helaas gooide corona roet in het eten.  De pilot is verplaatst naar 13 oktober 2021 en is inmiddels helemaal volgeboekt.

Meer info over Peru  >>
Goed nieuws uit Zuid-Afrika voor deelnemers aan de motorreis Die Hel

Goed Nieuws

Zuid-Afrika

Is weer open voor bezoekers uit alle landen. Na een lange en strenge lockdown heeft Zuid-Afrika de grenzen weer geopend en verwelkomt opnieuw reizigers uit alle landen. Deze aankondiging is geweldig nieuws voor onder andere de deelnemers aan onze motorreis naar Zuid-Afrika, Die Hel. Wil je het persbericht/de aankondiging van president Cyril Ramaphosa lezen?

Lees dan hier verder >>
Prachtige watervallen tijdens de motorreis Noord-Vietnam van Travel 2 Explore Motorreizen Noord-Vietnam Travel 2 Explore

Noord-Vietnam

Vertrekgarantie

Het is nu ook mogelijk onze prachtige motorreis door Noord Vietnam te boeken met  vertrekgarantie. Dat betekend dat de reis gegarandeerd wordt uitgevoerd vanaf twee inschrijvingen (uitgezonderd bijzondere omstandigheden). Een geruststellende gedachte. Zeker als je al ver van te voren je vakantie bij je werkgever moet reserveren.

Info motorreis Noord-Vietnam >>

Sri Lanka

Terug van weggeweest. Onze parel in de Indische Oceaan. De Ceylon Motor Challenge in Sri Lanka. In 2012 organiseerden wij de eerste motorreis naar Sri Lanka. Een prachtige ontdekkingsreis waarbij veel verschillende facetten en delen van Sri Lanka werden aangedaan. In januari 2013 publiceerde MotoPlus het artikel over onze motorreis in Sri Lanka; ” In de voetsporen van de V.O.C.”

Motorreis Sri Lanka >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en profiteer dan tevens van veel voordelen en speciale reisaanbiedingen exclusief voor onze abonnees.