Sri Lanka

Terug van weggeweest. Onze parel in de Indische Oceaan. De Ceylon Motor Challenge in Sri Lanka. In 2012 organiseerden wij de eerste motorreis naar Sri Lanka. Een prachtige ontdekkingsreis waarbij veel verschillende facetten en delen van Sri Lanka werden aangedaan.
Lees meer>>

Kaapstad Amsterdam, all the way up

Voorinschrijving

Het is nu mogelijk een gratis en vrijblijvende voorinschrijving te plaatsen op reizen/bestemmingen waarvan de reisinformatie nog niet volledig bekend is. Zie het als een soort van langlopende optie.

Lees meer>>

Kaapstad-Amsterdam

Op de motor door Afrika rijden, All the way up van Kaapstad naar Amsterdam, hoe gaaf is dat! Een ontdekkingsreis door Afrika voor de avontuurlijke motorrijder. Op de eigen allroad motor rij je over spannende dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent.

Lees meer>>

Motorreis Zuid-Afrika, Die Hel. Travel 2 Explore Motorreizen

Individuele groepsreis

Onze motorreis in Zuid-Afrika noemen wij ook wel een individuele groepsreis. Hoe werkt dat? Iedere deelnemer krijgt in Zuid-Afrika een GPS met de routes en iedere dag is er een briefing over de route. Tijdens de briefing worden er afspraken gemaakt over plaatsen waar iedereen in ieder geval stopt.

Lees meer>>

IJsland

de Trans Iceland Motor Challenge 2021 is alweer bijna volgeboekt. We vertrekken op 26 augustus 2021 en er is nog één plaats beschikbaar. Dus dit is je kans om in 2021 het ultieme motoravontuur aan te gaan.

Lees meer>>

Nieuwsbericht over de nieuwe opzetten van de foroalbums van onze motorreizen, zuid-afrika nu nline

Zuid-Afrika fotoboek

BEKIJK HET FOTOBOEK >>
Van iedere reis stellen we een fotoalbum samen die in 56 foto’s een beeldindruk geven. Nu online beschikbaar het fotoboek van onze motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel.
Lees meer>>

Motorreis Himalaya 2021

Himalaya 2021

Voor 2021 zijn bijna alle  vertrekken van deze populaire motorreis al gegarandeerd. Dat betekend dat nu al het benodigde aantal minimum deelnemers om de reis door te kunnen laten gaan zich heeft ingeschreven voor de 21 daagse Himalaya Motor Challenge.

Lees meer>>

Allroad motortraining

Samen met Alex van den Broek is er een nieuwe allroad motortraining ontwikkeld. Deze is zeer geschikt om aan deel te nemen met de wat zwaardere allroad/adventure motoren (vanaf 650CC). De eerste trainingen vind plaats op 15 juli en 31 juli.
Lees meer>>

Travel 2 Explore Motorreizen media nieuws IJsland fotoboek 2020

IJsland fotoboek

BEKIJK HET FOTOBOEK >>
Een nieuwe compilatie van 56 foto’s genomen  in de afgelopen jaren van onze prachtige motorreis in IJsland, de Trans Iceland Motor Challenge. We hopen, en het ziet er goed uit, dat we ondanks corona ook dit jaar weer een hele serie nieuw foto’s tijdens de 2020 reis kunnen maken.
Lees meer>>

Motorreis Himalaya 2021

Himalaya

De Himalaya Motor Challenge met vertrek 19-07-2020 en de 14 daagse Zanskar-Ladakh motorreis met vertrek 26-07-2020 hebben we helaas als gevolg van de aanhoudende corona crisis moeten annuleren.

Lees meer>>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2