Motorreis Zuid-Afrika, Die Hel. Travel 2 Explore Motorreizen

Individuele groepsreis

Onze motorreis in Zuid-Afrika noemen wij ook wel een individuele groepsreis. Hoe werkt dat? Iedere deelnemer krijgt in Zuid-Afrika een GPS met de routes en iedere dag is er een briefing over de route. Tijdens de briefing worden er afspraken gemaakt over plaatsen waar iedereen in ieder geval stopt.

Lees meer>>

Nieuwsbericht over de nieuwe opzetten van de foroalbums van onze motorreizen, zuid-afrika nu nline

Zuid-Afrika fotoboek

BEKIJK HET FOTOBOEK >>
Van iedere reis stellen we een fotoalbum samen die in 56 foto’s een beeldindruk geven. Nu online beschikbaar het fotoboek van onze motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel.
Lees meer>>

Motorreis Himalaya 2021

Himalaya 2021

Voor 2021 zijn bijna alle  vertrekken van deze populaire motorreis al gegarandeerd. Dat betekend dat nu al het benodigde aantal minimum deelnemers om de reis door te kunnen laten gaan zich heeft ingeschreven voor de 21 daagse Himalaya Motor Challenge.

Lees meer>>

Allroad motortraining

Samen met Alex van den Broek is er een nieuwe allroad motortraining ontwikkeld. Deze is zeer geschikt om aan deel te nemen met de wat zwaardere allroad/adventure motoren (vanaf 650CC). De eerste trainingen vind plaats op 15 juli en 31 juli.
Lees meer>>

IJsland

Jihaa, de Trans Iceland Motor Challenge 2020 gaat door!! We vertrekken op 27 augustus 2020 en er zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Dus dit is je kans om nog in 2020 het ultieme motoravontuur aan te gaan.
Lees meer>>

Travel 2 Explore Motorreizen media nieuws IJsland fotoboek 2020

IJsland fotoboek

BEKIJK HET FOTOBOEK >>
Een nieuwe compilatie van 56 foto’s genomen  in de afgelopen jaren van onze prachtige motorreis in IJsland, de Trans Iceland Motor Challenge. We hopen, en het ziet er goed uit, dat we ondanks corona ook dit jaar weer een hele serie nieuw foto’s tijdens de 2020 reis kunnen maken.
Lees meer>>

Motorreis Himalaya 2021

Himalaya

De Himalaya Motor Challenge met vertrek 19-07-2020 en de 14 daagse Zanskar-Ladakh motorreis met vertrek 26-07-2020 hebben we helaas als gevolg van de aanhoudende corona crisis moeten annuleren.

Lees meer>>

Avontuurlijke motorreizen IJsland

Corona Update

Het Corona virus houdt ons nog steeds dag en nacht bezig. Inmiddels is er bijna geen land in de wereld meer te vinden waar het virus niet in meer of mindere mate heeft toegeslagen. Het vliegverkeer is bijna volledig tot stilstand gekomen.
Lees meer>>

Prachtige watervallen tijdens de motorreis Noord-Vietnam van Travel 2 Explore Motorreizen Noord-Vietnam Travel 2 Explore

Vertrekgarantie

Het is nu ook mogelijk onze prachtige motorreis door Noord Vietnam te boeken met vertrekgarantie. Dat betekend dat de reis wordt uitgevoerd vanaf twee inschrijvingen.
Lees meer>>

Boek eenvoudig on line je motorreis van Travel 2 Explore

Reisvirus

Zaandam 04-04-2020
Het Coronavirus heeft de wereld nog stevig in zijn greep. Hoe één en ander zich gaat ontwikkelen en wat de gevolgen daarvan zijn, ook wij weten het niet. Maar we blijven positief gestemd.
Lees meer>>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2