Je motorvakantie draait natuurlijk allemaal om lekker motorrijden, individueel of samen met een groepje. Maar je motorvakantie gaat ook om het ontdekken van buitenlandse wegen die leiden naar prachtige natuurgebieden, naar eeuwenoude culturen, en authentieke stadjes. Om hier volop van te kunnen genieten moet je vakantie wel goed georganiseerd zijn. Die zorgen nemen wij van Travel 2 Explore je graag uit handen.

Als ervaren motorrijders weten wij precies wat een motorvakantie bijzonder maakt. Hierdoor beleef je met ons dan ook je mooist mogelijke vakantie. En het maakt ons niet uit of je een individuele motorreis in Italie wilt maken, op een Enfield de duizelingwekkende Himalaya wilt beklimmen of op de eigen motor over de oneindige vlaktes van Afrika wilt rijden. Wij zijn van alle markten thuis.

Op motorvakantie naar:

Wat is er nu mooier dan een motorvakantie door Amerika, waar alles ‘bigger than big’ is, waar je rijdt over verlaten wegen door echte wild west stadjes of waar je route 66 volgt om eens een gokje te wagen in Las Vegas? Maar de wereld is veel groter dan Amerika. Wat te denken van onze motorreis in Zuid-Afrika en Namibië waar je door de oudste woestijn ter wereld rijdt en in aanraking kom met eeuwenoude stammen. Heel anders is onze motorvakantie in Italie. Op de eigen motor bochten draaien door het heuvellandschap van Le Marche waar de broer van Hannibal met zijn Olifanten ook al doorheen trok.  Het maakt niet uit wat voor motorvakantie je precies wilt gaan maken, want met Travel 2 Explore kan je alle kanten op.

Onze motorvakantie brochures

Van al onze motorvakanties is een uitgebreide brochure beschikbaar. Deze staan online en zijn eenvoudig te downloaden. Blader door onze brochures en laat u overtuigen van de vele bijzondere bestemmingen en avontuurlijke motorreizen die wij aanbieden. Ongeacht de reisbestemming, bij elke reis draait het bij ons om kwaliteit, originaliteit en avontuur, in welke vorm dan ook. Laat je inspireren door de prachtige brochures of verhalen op onze website en ga met ons mee op een onvergetelijke motorvakantie.

Motorvakantie bestemmingen

Zomaar een greep uit het gevarieerde aanbod van onze motorvakanties.

Himalaya Motor Challenge >>
:
Op een originele Royal Enfield dwars door de Himalaya naar de hoogste bergpas ter wereld.
Trans Iceland Motor Challenge>>:
Twee keer dwars door het onbewoonde en onherbergzame binnenland van IJsland.
Zuid-Afrika, Die Hel >>:
Woestijnen en wijngaarden, bergen en wildlife, rivieren en wilde kusten, eindeloze dirtroads en spectaculaire bergwegen.

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2