IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

Motorreis IJsland is een avontuurlijke motorreis die je laat kennismaken met alle facetten van het zeer afwisselende landschap van IJsland.  Met zijn actieve vulkanen, gletsjers, wilde rivieren, zwarte woestijnen, is IJsland een eldorado voor de natuurliefhebber en voor de avontuurlijke motorrijder die wel houdt van een uitdagende motorreis.

Prijs

€ 4.295,--

Periode

Aug / Sept

Reisduur

13 dagen

Meer informatie
Motorreiz Zuid-Afrika en Namibie de Proloog reispagina
meest-geboekt

Zuid-Afrika en Namibie

de backroads van Afrika

Voor veel avontuurlijke motorrijders is er niets zo gaaf als op de eigen motor door Afrika rijden. Deze motorreis door Zuid-Afrika en Namibië is een motoravontuur over de backroads van Afrika. Je voelt de droogte van de woestijn. Je proeft het zout van de Indische oceaan. Je staat oog in oog met wilde dieren. Je wrijft het stof uit je ogen na een dag over gortdroge tracks gereden te hebben. Kortom, een intense Afrika beleving vanaf het zadel van je eigen motor.

Prijs

€ 7.350,--

Periode

mrt/mei

Reisduur

30/31 dagen

Meer informatie
Op de motor all the way up door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam
meest-geboekt

Kaapstad-Amsterdam

All the way up

Op de motor door Afrika rijden, All the way up van Kaapstad naar Amsterdam, hoe gaaf is dat! Een ontdekkingsreis door Afrika voor de avontuurlijke motorrijder. Op de eigen allroad /adventure motor rij je over prachtige onverharde dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent. Een motorreis door een groot aantal Afrikaanse en Europese landen, elk met zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. De Ruwenzori in Oeganda, Sossusvlei in Namibie, de “white desert” in Egypte, de Kilimanjaro in Tanzania, de dirttracks van Albanië, de bunker van Tito in Bosnië. Om maar wat op te noemen.

Prijs

Vaste basis kosten
Nog niet bekend

Periode

Tweede helft 2025

Reisduur

Ongeveer 100 dagen

Meer informatie

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2