Motorreizen maatwerk. Wil je een motorreis gaan maken met vrienden of met de motorclub maar je hebt geen zin in alle organisatie en formaliteiten die daarbij om de hoek komen kijken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van expedities ” all over the world”  en avontuurlijke motorreizen is Travel 2 Explore als de beste in staat om een motorreis speciaal op maat samen te stellen.

Het is ook mogelijk om een motorreis uit ons programma exclusief voor je eigen groep te reserveren. Binnen de mogelijkheden van het bereisde gebied ben je dan vrij in de keuze van vertrekdatum en groepsomvang en heb je de zekerheid dat je alleen met je eigen vrienden of motorclub of . .  op pad gaat. Of het nu gaat om een avontuurlijke reis in de Himalaya, offroad rijden in IJsland of een ontspannen motorvakantie in Vietnam of . . . . Wij helpen je graag op pad. Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel ons op +31(0)75-6149059 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Individuele motorreizen

Je houdt net als wij van motorrijden en het ontdekken van vreemde gebieden en andere culturen, maar doet dat het liefste individueel zonder begeleiding of een gids die de weg wijst. Ook bij het samenstellen van je individuele droomreis zijn wij graag behulpzaam.

Een land wat zich bijvoorbeeld bij uitstek leent om individueel op de motor te ontdekken is de USA. De Route 66 is zonder twijfel de meest bekende motorrit die in Amerika gereden kan worden. Maar het land heeft zoveel meer en mooiere routes te bieden. Mooi voorbeeld is de US-50, the loneliest road. Van kust naar kust door 11 staten en de magnifieke landschappen van de Sierra Nevada, Appalachian, Rocky Mountains, Great Plains etc.

Of het nu gaat om een reis naar de USA of naar Zuid-Afrika, wij helpen graag je individuele motorreis uit te stippelen. Hulp nodig bij het organiseren van je individuele motorreis, vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?
Bel ons op +31(0)75-6149059 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

Contactformulier

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2