Aangepaste reisvoorwaarden

Zolang de corona pandemie nog voortduurt hanteert Travel 2 Explore voor nieuwe reserveringen aangepaste aanbetalingsvoorwaarden. Bij inschrijving is niet de gebruikelijke 10% van de reissom als aanbetaling van toepassing maar slechts een bedrag van  € 105,– per persoon. Dit bedrag is als volgt samengesteld. € 100,– is aanbetaling op de reis en € 5,– is de verplichte eigen bijdrage van het SGR.

Annuleren vanwege corona door Travel 2 Explore

Mocht de geboekte reis onverhoopt door Travel 2 Explore vanwege corona geannuleerd moeten worden dan zullen gedane (aan)betalingen gerestitueerd worden. Is echter het vliegticket reeds geboekt en/of uitgegeven, dan zal voor de waarde van het ticketbedrag door de luchtvaartmaatschappij(en) waarschijnlijk eerst een voucher worden afgegeven, één en ander afhankelijk van de maatschappij waarbij op dat moment de vlucht geboekt is. De deelnemer ontvangt dan het voucher van de de luchtvaartmaatschappij en het resterende bedrag van de reissom wordt door ons gerestitueerd, minus de verplichte eigen bijdrage aan het SGR. Deze is non refundable.

Bij inschrijving zijn op de factuur/bevestiging bovenstaande afwijkende voorwaarden ook vermeld.

 

Sluit pagina >>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travel 2 Explore en wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuwe motorreizen, laatste plaatsen, exclusieve aanbiedingen, VIP evenementen, presentaties, lezingen en nog veel meer.

Inschrijven kan hier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, ontvang een abonnee nummer en profiteer van veel voordelen zoals speciale reisaanbiedingen en kortingen.