Aangepaste reisvoorwaarden

Zolang de corona pandemie nog voortduurt hanteert Travel 2 Explore voor nieuwe reserveringen aangepaste aanbetalingsvoorwaarden. Bij inschrijving is niet de gebruikelijke 10% van de reissom als aanbetaling van toepassing maar slechts een bedrag van  € 100,– per persoon.

Annuleren vanwege corona door Travel 2 Explore

Mocht de geboekte reis onverhoopt door Travel 2 Explore vanwege corona geannuleerd moeten worden dan bieden wij de deelnemer twee mogelijkheden:

– De geboekte reis kosteloos en met prijsgarantie verplaatsen naar een andere (latere) vertrekdatum. Tussentijdse prijswijzigingen of belastingaanpassingen zullen dan niet meer aan de deelnemer doorberekend worden.

– Restitutie van de (aan)betalingen. Is echter het vliegticket reeds geboekt en uitgegeven dan zal voor de waarde van het ticketbedrag door de luchtvaartmaatschappij waarschijnlijk eerst een voucher worden afgegeven, één en ander afhankelijk van de maatschappij waarbij op dat moment de vlucht geboekt is. Het resterende bedrag wordt door ons gerestitueerd.

Bij inschrijving zullen bovenstaande afwijkende voorwaarden nogmaals bevestigd worden.

 

Sluit pagina >>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travel 2 Explore en wordt als eerste op de hoogte gesteld over nieuwe motorreizen, laatste plaatsen, exclusieve aanbiedingen, VIP evenementen, presentaties, lezingen en nog veel meer.

Inschrijven kan hier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Alex van den Broek Events

Alex van den Broek Events

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, ontvang een abonnee nummer en profiteer van veel voordelen zoals speciale reisaanbiedingen en kortingen.