Van iedere motorreis een aparte brochure. Op deze pagina vind je de brochures welk online staan en eenvoudig gedownload kunnen worden. De brochures zijn gerangschikt op Alfabetische volgorde. Het begint met onze motorreis in Bosnië en als laatste vind je de motorreis bestemming Zuid-India. Ergens in het midden liggen dan  Nepal ( Upper Mustang )

Niet van iedere motorreis is een brochure beschikbaar.  Zo is van onze reis in de Marken, Italie  geen brochure beschikbaar omdat alle informatie al online staat. Ook van de pilotreizen zijn geen brochures beschikbaar. Deze worden pas samengesteld nadat de pilotreis heeft plaatsgevonden.

De brochures hebben een “beperkte” houdbaarheidsdatum. Wanneer er noodzaakt toe is zal de brochure aangepast worden. Dat kan zijn vanwege nieuwe routes, prijsaanpassingen, extra vertrekken, gewijzigde vluchtschema’s en dergelijke.  Op iedere brochure staat de laatste update datum vermeld.

Veel plezier met het lezen van onze brochure(s) en als er na het lezen nog vragen zijn dan beantwoorden wij die uiteraard graag.