In 2019 bestaat Travel 2 Explore 21 jaar en dat vieren we graag samen met jou. Een jaar vol met aanbiedingen, acties, cadeautjes, prijsvragen en met een groot afsluitend feest. Check regelmatig deze speciale online feestpagina en hou onze nieuwsbrief goed in de gaten.
Je ontvangt nog niet onze nieuwsbrief? Schrijf je dan snel in >>

Reischeque

21% korting

Boek voor 21-11-2019 een motorreis van Travel 2 Explore met vertrek in 2019 of 2020 en maak kans op een reischeque ter waarde van 21% van de reissom. ( lees hier de voorwaarden >> )

Stapelacties

Meer kansen

De ene actie sluit de andere niet uit. Dat betekend dat, afhankelijk van datum van inschrijving, je kans hebt op het winnen van meerdere prijzen. Iedereen maakt sowieso kans op 21% korting op de reissom. Maar, boek je bijvoorbeeld voor 21 maart één van onze motorvakanties ( zie ook actie 2 ) dan maak je niet alleen kans op  21% korting maar ook maak je kans op een gratis basis cursus trialrijden.

Aanbieding

Bosnie Offroad Special

In het kader van het 21 jarig bestaan een fantastische aanbieding. Samen met elfvoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek op offroad avontuur in Bosnie. De Bosnie Offroad Special is zeer geschikt voor de beginnende offroad motorrijder. Nu met 21% korting op de in 2020 van toepassing zijnde pakketprijs. Programma: Twee dagen training in Nederland en een zeven daagse offroad reis/training in Bosnie. Aanbieding mei 2019 is al gegarandeerd. Lees snel verder >>

Actie 1

GRATIS ALLROAD /OFFRAOD TRAINING

Deze actie is afgelopen.

Winnaars

van actie 1

De winnaars van de gratis allroad/offroad training op 25 mei 2019 zijn bekend en hebben inmiddels een mail ontvangen.

1 Mevr. Martinne Janssen
2 Dhr. Dirk de Kruif
3 Dhr Thijs Jonckheere
4 Dhr Hans van den Brandt

Alle winnaars, GEFELICITEERD! en veel plezier met de allroad/offroad training.

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo