Op zaterdagmiddag 23 november zijn we te gast bij MotoPort Breda, Spinveld 27-29, 4815 HR Breda. Deze middag geven we presentaties over drie van onze prachtige motorreisbestemmingen: Upper-Mustang, IJsland en de Trans Himalaya Motor Challenge Voor alle presentaties geldt dat deze uiteraard gratis en vrij toegankelijk zijn. Wel stellen wij vooraf aanmelden op prijs zodat met je komst rekening kan worden gehouden. Na inschrijving ontvang je een (her)bevestiging per mail  Aanmelden voor de presentatie(s) kan hier >>

Motorreis Upper-Mustang

Aanvang 12:00 uur

Een unieke en originele motorreis in Nepal naar het verborgen, oud Tibetaanse, Kingdom of Lo in Upper Mustang. Al slingerend door de jungle en rijstvelden rijden we naar de voet van de Himalaya. Met op de achtergrond de Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden we dwars door de Himalaya naar de Tibetaanse hoogvlakte en parkeren de Royal Enfield op de 4660 meter hoge Kora La pas die tevens de grens met Tibet ( China) markeert.

Meer weten over de motorreis naar en in Upper-Mustang?

Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>
Of, kom naar de presentatie op 23 november >>

IJsland

Aanvang 13:30 uur

De motorreis op IJsland, de Trans Iceland Motor Challenge is een uitdagende motorreis voor de avontuurlijke motorrijder die niet bang is voor een paar natte voeten of er voor terugdeinst zijn handen uit de mouwen te steken. De route is door ons zo gekozen dat we, naar ons idee, de mooiste plekjes aandoen en de mooiste en spannendste onverharde tracks rijden.

De Trans Iceland Motor Challenge is een complete beleving waarbij alle facetten van het IJslandse landschap en klimaat aan bod komen. Gletsjers, lava, woestijnen, rivieren, watervallen, geothermische velden, warme bronnen, felgekleurde bergketens en actieve vulkanen.

Meer weten over de Trans Iceland Motor Challenge?

Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>
Of, kom naar de presentatie op 23 november >>

Trans Himalaya Motor Challenge

Aanvang 15:30 uur

De Trans Himalaya Motor Challenge is inmiddels een begrip geworden in motorrijdend Nederland en België. Op een originele Royal Enfield motor dwars door de Himalaya rijden is voor veel motorrijders een droom die eens uit moet komen. Sinds 2004 organiseert Travel 2 Explore motorreizen “all over the world” en 2020 wordt het zeventiende jaar op rij dat Travel 2 Explore de Trans Himalaya Motor Challenge organiseert. Een avontuurlijke motorreis van bijna letterlijk zeeniveau naar de hoogste bergpas, de Khardung-La, op bijna 5400 meter hoogte. Van de groene zuidelijke hellingen van de Himalaya naar de besneeuwde bergtoppen van 6000 meter en hoger.

Meer weten over de Trans Himalaya Motor Challenge?

Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>
Of, kom naar de presentatie op 23 november >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
21 jaar Travel 2 Explore

Boek voor 21-12-2019 een motorreis van Travel 2 Explore en maak kans op een reischeque ter waarde van 21% van de reissom.