De eerstvolgende presentaties over onze motorreizen vind plaats op zaterdagmiddag 15 februari 2020. Deze keer zijn we te gast bij MotoPort Breda.
Uiteraard zijn de presentaties over deze motorreizen gratis en vrij toegankelijk. Wel stellen wij vooraf aanmelden op prijs zodat met je komst rekening kan worden gehouden.
Aanmelden voor de presentatie(s) kan hier >>

Nepal, Upper Mustang

Presentatie om 12:00 uur

De motorreis naar Upper-Mustang is een zeer afwisselende motorreis langs de hoogste bergtoppen van de Himalaya. Vanuit Kathmandu rijden we door het groene “hart” van Nepal maar de voet van de Himalaya. Tropische wouden, rijstvelden en  slingerende wegen door de heuvels markeren de eerste paar dagen van de reis.  In de Himalaya volgen we een eeuwen oude handelsroute naar de 4660 meter hoge Kora La pas die tevens de grens met Tibet (China) markeert. Hoog in de bergen liggen eeuwenoude forten verscholen. Bewakers van de eens zo kwetsbare handelsroute. Nietig voelen we ons wanneer we tussen de meer dan 8000 meter hoge Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden.

Meer weten over motorreis naar Upper-Mustang?

Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>
Of, kom naar de presentatie op 15-02-2020 >>

IJsland

Presentatie om 13:30 uur

De motorreis op IJsland, de Trans Iceland Motor Challenge is een uitdagende motorreis voor de avontuurlijke motorrijder die niet bang is voor een paar natte voeten of er voor terugdeinst zijn handen uit de mouwen te steken. De route is door ons zo gekozen dat we, naar ons idee, de mooiste plekjes aandoen en de mooiste en spannendste onverharde tracks rijden.

De Trans Iceland Motor Challenge is een complete beleving waarbij alle facetten van het IJslandse landschap en klimaat aan bod komen. Gletsjers, lava, woestijnen, rivieren, watervallen, geothermische velden, warme bronnen, felgekleurde bergketens en actieve vulkanen.

Meer weten over de Trans Iceland Motor Challenge?

Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>
Of, kom naar de presentatie op 15-02-2020 >>

Noord-Vietnam

Presentatie om 15:00 uur

Rondreizen per motor door Noord-Vietnam is genieten van een scala aan mooie rijstvelden, van kleurrijke dorpjes, van adembenemende berglandschappen, van de vele kleuren en geuren, van exotische bamboebossen, van honderden bochten draaien in de bergen en van de vele andere hoogtepunten van Noord-Vietnam die wij met deze motorreis aandoen.

Meer weten over motorreis naar Noord-Vietnam?

Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>
Of, kom naar de presentatie op 15-02-2020 >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo