Woensdagavond 1 maart zijn we in Nieuwegein en is er een informatieve bijeenkomst over de nieuwe motorreis Uturuncu in Zuid-Amerika. Met deze motorreis rijden we door de Zuid-Amerikaanse landen: Peru, Bolivia, Chili en Argentinië.

De opzet van deze presentatieavond is anders dan gebruikelijk.  We beginnen met een korte presentatie over de reis, de opzet van de reis, de route, wat u kunt verwachten en wie wel of niet geschikt zijn om deel te nemen. Daarna zal er uitgebreid de gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Locatie: Galecopperzoon 1, 3437 PJ  Nieuwegein.

Uturuncu, op de motor naar bijna 6000 meter.

De pilot van de motorreis door Zuid-Amerika vertrekt op 12 juli 2017.  Doel is de hoogst berijdbare bergpas van Zuid-Amerika. Het ultieme doel: een track naar bijna 6000 meter hoogte. Deze brengt ons naar de top van een vulkaan, de Uturuncu.

Deze eerste motorreis Uturuncu is een pilotreis, dus geen vastomlijnde route, geen van dag tot dag vastgelegde overnachtings plaatsen. Verdwalen mogelijk. Aankomen in het donker mogelijk. Tracks die niet op de kaart terug te vinden zijn, mogelijk. Natuurlijk gaat het ook wel eens mis, kortom optimaal avontuur.

Lees hier meer over de motorreis Uturuncu >>

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2