Presentatie motorreizen van Travel 2 Explore.
Hieronder vind je een overzicht van de informatieve presentaties over onze motorreizen welke op korte termijn worden gehouden.  Voor alle presentaties geldt dat deze uiteraard gratis en vrij toegankelijk zijn. Wel stellen wij vooraf aanmelden op prijs zodat met je komst rekening kan worden gehouden. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin tevens de adresgegevens.

 

Upper-Mustang 2019

23-01-2019 in Nieuwegein, GAAT NIET DOOR

Upper-Mustang
DE PRESENTATIE OP 23-1-2019 GAAT NIET DOOR EN WORDT VERPLAATST NAAR EEN LATERE DATUM.
Een groot motoravontuur dwars door de Himalaya naar het oud Tibetaanse koninkrijk Kingdom of Lo in Upper Mustang. Met op de achtergrond de Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden we van Kathmandu naar de 4660 meter hoge Kora la pas die tevens de grens met Tibet markeert.

IJsland 2019

26-01-2019 in Nieuwegein, aanvang 13:30 uur

IJsland
De originele Trans Iceland Motor Challenge is  een avontuurlijke motorreis langs actieve vulkanen, gletsjers, watervallen en felgekleurde bergen met prachtige offroad tracks die al dit moois met elkaar verbinden. Op de eigen allroad motor twee keer dwars door het binnenland van IJsland. Op de presentatie zal IJslandkenner Paul veel vertellen en laten zien over deze avontuurlijke motorreis. Aanmelden voor de presentatie kan hier >>

Zuid-Afrika 2019

26-01-2019 in Nieuwegein, aanvang 15:00 uur

Zuid-Afrika, Die HelRivierdoorwading in een beschermd wildpark tijden onze motorreis in Zuid-Afrika van Travel 2 Explore motorreizen.
Kom naar de presentatie en laat je meenemen naar woestijnen en wijngaarden, naar bergen en historische passen, naar rivieren en wilde kusten, naar eindeloze dirtroads en spectaculaire bergwegen.  Zuid-Afrika is het Walhalla voor de avontuurlijke motorrijder. Ontdek het zelf op de presentatie over Die Hel. Aanmelden voor de presentatie kan hier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo