De presentatie heeft inmiddels plaats gevonden.
Van deze reis wordt geen brochure samengesteld en ook geen reisinfo op de website gepubliceerd.
Heb je na het lezen van onderstaande misschien interesse in deelname, neem dan via de mail of telefonisch contact met ons op.

Orange River Motor Challenge
Deze nieuwe motorreis vind plaats in Zuid-Afrika en duurt ongeveer 26 dagen, waarvan 20 of 21 rijdagen. Ongeveer 70% van de route is over onverharde wegen. Variërend van goede gravelwegen tot, soms pittige, offroad aandoende tracks. De route is niet in beton gegoten. Verkeerd rijden, te laat aankomen, in het donker aankomen, de weg kwijt zijn, spontaan een andere route nemen: het kan allemaal gebeuren. Deze reis is dus alleen geschikt voor deelnemers met ervaring in onverhard motorrijden en die er geen probleem mee hebben om een handje te helpen als dat een keer nodig mocht zijn.

Bovenstaande schrikt je niet af? Lees dan verder of scroll down voor het aanmeldingsformuliertje.

We rijden vanuit Kaapstad eerst via het Cedergebergte naar het noorden tot aan de grens met Namibië. Hier volgen we enkele dagen achtereen de loop van de Oranje Rivier. Na een dagje uitrusten zakken we weer af naar het zuiden. Een zinderend traject dwars door de “woestijn” om uiteindelijk nabij Baviaanskloof uit te komen. Van hieruit rijden we weer terug naar Kaapstad. Uiteraard via Die Hel, die kunnen en willen we niet “links” laten liggen.

Vertrek is voorlopig bepaald op of omstreeks 15 januari 2023. Met acht inschrijvingen gaan we op pad.