Het is nu ook mogelijk onze prachtige motorreis door Noord Vietnam te boeken met vertrekgarantie. Dat betekend dat de reis wordt uitgevoerd vanaf twee inschrijvingen.

Met twee of meer deelnemers gaat de reis dus gegarandeerd door. (uitgezonderd bijzondere omstandigheden) Een geruststellende gedachte. Zeker als je al ver van te voren je vakantie bij je werkgever moet reserveren. Niets is zo vervelend om dan kort voor vertrek eventueel te horen dat de reis vanwege onvoldoende deelnemers wordt geannuleerd.

Wat kost het?
Bij twee of drie inschrijvingen is een opslag van € 175,— per persoon van toepassing.
Bij vier tot vijf inschrijvingen is een opslag van € 125,— per persoon van toepassing.
Bij zes inschrijvingen of meer is er geen opslag meer van toepassing. Zes is namelijk het minimum aantal benodigde deelnemers om de reis zonder vertrekgarantie te kunnen uitvoeren.

Hoe werkt het?
Bij inschrijving kan je aangeven of je gebruik wilt maken van de vertrekgarantie. Deze wordt dan wel bevestigd in de factuur die je ontvangt maar nog niet in rekening gebracht. De hoogte van de eventuele opslag is immers afhankelijk van het aantal deelnemers. Zes weken voor vertrek ontvang je een aparte factuur voor de vertrekgarantie. Factuurbedrag is, afhankelijk van het aantal deelnemers, € 175,— pp of € 125,— pp. Heeft het minimum aantal benodigde aantal (zes) deelnemers ingeschreven, dan ontvang je uiteraard geen factuur.

Uitzondering:
De vertrekgarantie is niet van toepassing op de reizen die in oktober plaats vinden.

Eigen groepje/privéreis?
Deze reis door Vietnam exclusief met je vriend(en), familie, motorclub maken kan uiteraard ook. Je kan een keuze maken uit één van de gepubliceerde vertrekdata of een eigen vertrekdatum/reisperiode kiezen. De reissom is gelijk aan de reissom per persoon met vertrekgarantie.

Lees hier alles over onze motorreis in Noord-Vietnam >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2