Travel 2 Explore heeft 10 nieuwe Royal Enfield Himalayan motoren gekocht. De motoren worden in april 2018 geleverd en zullen worden ingezet op de Himalaya motorreizen.

Daarmee komt het totaal op 40 motoren die beschikbaar zijn voor de motorreizen in de Himalaya en Zuid-India. Naast de Himalayan beschikte Travel 2 Explore al over 30 Royal Enfield Bullet 500 cc motoren. Het is niet de bedoeling dat de Himalayan in de toekomst de Bullet gaat vervangen. Naast de 10 nieuw aangeschafte Royal Enfield Himalayan motoren heeft Travel 2 Explore een optie op nog eens 10 extra exemplaren.

Met zijn hogere zitpositie zal de Himalayan als meer comfortabel ervaren worden door langere motorrijders. De grotere bodemvrijheid en langere veerweg maakt de motor ook meer geschikt voor de ruigere Himalaya Special motorreis. Deze reis zal dan ook standaard op de Himalayan gereden gaan worden. Voor het eerst op 7 juni 2018

Deelnemers aan de 21 daagse en 14 daagse motorreis in de Himalaya hebben met ingang van 2018 de keuze om deze te gaan rijden op de Bullet of de nieuw aangeschafte Himalayan.

Voor Upper-Mustang en Zuid-India is de Himalayan (nog) niet beschikbaar.

Voor een overzicht van onze Himalaya Motorreizen, klik hier >>

 

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2