De motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel, is voor 2019 in details weer aangepast. Deze motorreis is een continue aanslag op je zintuigen en een complete Afrika beleving. Op de motor over de backroads van Zuid Afrika van Kaapstad via de Drakensbergen naar Cape Agulhas, het zuidelijkste puntje van het continent.

Voor een nog intensere Afrika beleving is het met een paar verbeteringen mogelijk geworden om deze unieke motorreis door Zuid-Afrika uit te voeren met kleine groepjes van vier tot maximaal acht deelnemers.  Door met kleine groepen te reizen kunnen routes gereden worden die anders niet haalbaar waren geweest. Sinds  2017 wordt  de complete kampeeruitrusting en keukenuitrusting niet meer meegenomen. Deze nam heel veel ruimte in beslag en door deze “thuis” te laten kunnen we lichter reizen waardoor weer meer tracks “bereikbaar” zijn geworden.

De vertrekken van maart en april 2019 zijn volgeboekt, de verekken in oktober en november 2019 zijn gegarandeerd.

Heeft u ook zin in een onvergetelijk Afrika avontuur?

Lees hier dan verder >>

 

Een reactie op “Die Hel 2019

  1. In oktober 2017 deze prachtige reis gereden. Swartbergpas, Gamkaskloof, Jaubertspas, het houdt niet op met onverharde passen. Schitterende overnachtings plekken, heerlijk eten. Gids Peter De Wit, een Zuid Afrikaan, is een kundige vent. Veel wild gezien in de parken. In Baviaanskloof 2 Dakar rijders op training ontmoet, Joey Evans en Gerry Vanderbyl op hun KTM.
    Een geweldige reis om gelijk weer over te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo