Zaandam, 25 maart 2020.
Het Corona virus houdt ons 24 uur per dag bezig. Nieuws hierover vliegt sneller dan het licht de wereld rond. Wat nu actueel is, kan over een uur alweer achterhaald zijn. Meer en meer landen sluiten hun grenzen

of beperken de bewegingsvrijheid van de bevolking en/of buitenlanders. Ook in Nederland en België worden we steeds meer beperkt in onze mobiliteit. Een unieke situatie voor de reisbranche, voor de hele wereld.

Ook wij weten niet hoe één en ander zich in de nabije toekomst gaat ontwikkelen. Wat wij wel weten is dat het welzijn van de deelnemer door Travel 2 Explore belangrijker gevonden wordt dan het door laten gaan van een reis. Daarom heeft Travel 2 Explore besloten om alle reizen die vertrekken voor 31 mei 2020 uit voorzorg te annuleren.

Alle deelnemers hebben hierover al een persoonlijk bericht ontvangen. Mocht je dit lezen, een reis geboekt hebben die uiterlijk 31 mei vertrekt maar je hebt geen persoonlijk bericht per mail ontvangen? Controleer eerst de postbus spam/ongewenste reklame. Als die ook leeg is neem dan via de mail contact met ons op: info@travel2explore.nl

Wij gaan ervan uit dat de reizen die na 31 mei vertrekken gewoon doorgaan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan zullen we alle deelnemers tijdig daarvan op de hoogte stellen. Daarbij zijn ook wij afhankelijk van het moment dat officiële instanties en overheden nieuwe informatie vrijgeven.

Wij wensen iedereen veel sterkte en geduld toe in deze bijzondere tijden. Paul Duijf, Travel 2 Explore

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2