Het Corona virus houdt ons nog steeds dag en nacht bezig. Inmiddels is er bijna geen land in de wereld meer te vinden waar het virus niet in meer of mindere mate heeft toegeslagen. Het vliegverkeer is bijna volledig tot stilstand gekomen.

Veel landen hebben een inreisverbod voor niet ingezetenen ingesteld. Wanneer het Corona virus zodanig onder controle is dat wereldwijd reizen weer mogelijk is, wij weten het ook niet. En dan zal ook het vliegverkeer nog opgestart moeten worden. Dat gaat niet van de ene op de andere dag en zal in de opstartfase waarschijnlijk gepaard gaan met schemawijzigingen en minder vluchten en minder bestemmingen die aangedaan worden. Hoe dat alles gaat uitpakken zal de toekomst uitwijzen.

De reizen met vertrek tot en met 31 mei waren al geannuleerd of verplaatst. Daar voegen wij nu aan toe de reizen met vertrek tot en met 30 juni 2020. Alle deelnemers van de geannuleerde reizen hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Vertrek je na 1 juli?
Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen nauwgezet. Of een reis doorgaat zal o.a. afhangen van het advies van het Ministerie van Buitenlandse zaken, van het advies van de officiƫle instanties/overheden op de plaats van bestemming en van het advies van onze agenten en gidsen op locatie. Tevens van invloed kan zijn de voorwaarden die door landen gesteld worden aan de reiziger. (bijvoorbeeld gezondheidsverklaring, land van herkomst, negatief op corona getest, verplicht dragen van mondkapjes etc.)

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2