De droom van iedere motorrijder naar de hoogste bergpas in de Himalaya rijden, motorreis Himalaya

Himalaya India

Himalaya Motor Challenge

Twintig jaar Himalaya motorreizen

In 2024 is het 20 jaar geleden dat we de eerste motorreis door de Himalaya organiseerden. Om dat te vieren maken deelnemers aan de Himalaya Motor Challenge 2024 kans op een zeer gedetailleerde en met de hand gemaakt schaalmodel (1 : 3) van de Royal Enfield. Een Limited Edition collectors item. Maar, zonder al die oud deelnemers die sinds 2004 met ons mee op pad zijn geweest naar de Himalaya hadden we deze mijlpaal nooit kunnen bereiken. Daarom verloten wij ook een schaalmodel onder de oud deelnemers. Meer info hierover volgt nog.

 

Prijs

Vanaf € 3.795,--

Periode

Apr t/m Sep

Reisduur

22 dagen

Meer informatie
Op de motor over de ruige bergwegen en hoogste bergpassen van Ladak en Zanskar in de Himalaya van Noord-India,
meest-geboekt

Himalaya Super High

Over de ruige bergwegen van Ladakh en Zanskar

Ter gelegenheid van 20 jaar Himalaya motorreizen hebben we een nieuwe avontuurlijke motorreis in de Himalaya ontwikkeld die voor het eerst in 2024 gereden gaat worden. De motorreis Himalaya Super High is een Special wat betekend dat deze maximaal één keer per jaar wordt uitgevoerd. Met deze special rij je over alle toegankelijke bergpassen van 5000 meter en hoger die in Zanskar en Ladakh liggen. En dat zijn er maar liefst twaalf. Het spreekt voor zich dat de hoogst berijdbare bergpas ter wereld, de 5800 meter hoge Umling La, ook in de route van deze spectaculaire motorreis door de Himalaya is opgenomen. 

Prijs

€ 3.975,--

Periode

sep

Reisduur

15 dagen

Meer informatie
Motorreis Himalaya Zanskar naar de Umling La, de allerhoogste bergpas ter wereld

Himalaya Zanskar

Zanskar Motor Challenge

Motorreis Himalaya Zanskar

Inclusief de hoogste bergpas ter wereld, de 5.800 meter hoge Umling La

Met de Motorreis Himalaya Zanskar rij je over de mooiste en minst bekende paden die in de Indiase Himalaya gereden kunnen worden. Een aaneenschakeling van hoogtepunten met prachtige, soms enerverende, soms inspannende maar altijd verrassende routes. De Zanskar Motor Challenge is een indrukwekkende motorreis over het dak van de wereld voor de avontuurlijke motorrijder die geen last van hoogtevrees heeft.  

Prijs

€ 3.895,--

Periode

Sep

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
Motorreis Zuid- India door theeplantages en tijgerresevaten

Zuid-India

Coast 2 Coast

Motorrijden en avontuur gaan niet samen op onze vlakke wegen met strak georganiseerd verkeer. Zo anders is het in het Zuid-India, goed voor absolute wanorde vol uitdagingen en verrassingen. Een motorreis in een decor van theeplantages, van mysterieuze tempels, van bergen die hier heuvels heten en met oneindige vergezichten. En dat alles op een ronkende Royal Enfield Bullet.

Prijs

Vanaf € 4.495,--

Periode

Jan/Feb/Nov

Reisduur

22 dagen

Meer informatie

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2