Op de motor all the way up door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam
verwacht

Kaapstad-Amsterdam

All the way up

Op de motor All the way up van Kaapstad naar Amsterdam. Een ontdekkingsreis door Afrika voor de avontuurlijke motorrijder. Op de eigen allroad /adventure motor rij je over prachtige onverharde dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent. Een motorreis door een groot aantal Afrikaanse en Europese landen, elk met zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. De Ruwenzori in Oeganda, Sossusvlei in Namibie, de “white dessert” in Egypte, de Kilimanjaro in Tanzania, de dirttracks van Albanië, de bunker van Tito in Bosnie. Om maar wat op te noemen.

Prijs

n.n.b.

Periode

2022

Reisduur

90 dagen

Meer informatie
Leeuwen kan je ook tegenkomen tijdens de motorreis door Zuid-Afrika van Travel 2 Explore

Zuid-Afrika

Die Hel

Woestijnen en wijngaarden, bergen en wildlife, rivieren en wilde kusten, eindeloze dirtroads en spectaculaire bergwegen:  Zuid-Afrika is het Walhalla voor de avontuurlijke motorrijder die tijdens zijn motorvakantie actief bezig wil zijn met motorrijden in een decor van woeste Afrikaanse landschappen.

Prijs

vanaf € 4.185,--

Periode

feb / mrt / okt / nov

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
Met de Trans Desert Motor Challenge door Namibie en Zuid-Afrika rij je ook door de Namib woestijn

Namibië en Zuid-Afrika

Trans Desert Motor Challenge

Met deze motorreis door Namibie en Zuid-Afrika rijdt u op de eigen allroad motor door de oudste woestijn ter wereld, de Namib woestijn in Namibie. Maar deze motorreis is veel meer dan dat. Het Cedergebergte, de Oranjerivier, Brandberg, Richterveld, Fish River Canyon, Etosha. Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten die we tijdens deze motorvakantie in zinderend Afrika aandoen.

Prijs

€ 6.255,--

Periode

jul/nov

Reisduur

28 tot 30 dagen

Meer informatie
Lo Manthang, Tibetaanse plaats uit de middeleeuwen eindpunt van de avontuurlijke motorreis naar Upper-Mustang in Nepal

Nepal

Upper Mustang

Nepal, een groot motoravontuur dwars door de Himalaya naar het oud Tibetaanse koninkrijk Kingdom of Lo in Upper Mustang. Met op de achtergrond de Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden we op de Royal Enfield van Kathmandu naar de 4660 meter hoge Kora La pas die tevens de grens met Tibet markeert.

Prijs

Vanaf € 3.695,--

Periode

Apr / Mei / Okt

Reisduur

16 dagen

Meer informatie
Fumarolen veld in het binnenland van IJsland op de motorroute van de Trans Iceland Motor Challenge

IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

Motorreis IJsland is een enerverende motorreis op IJsland die u laat kennismaken met alle facetten van het zeer afwisselende landschap van IJsland.  Met zijn vulkanen, gletsjers, wilde rivieren, zwarte woestijnen, is IJsland een eldorado voor de natuurliefhebber en voor de motorrijder die wel houdt van een uitdagende motorreis.

Prijs

Vanaf € 3.845,--

Periode

Aug en Sept

Reisduur

13 dagen

Meer informatie
Avontuurlijke motorreis in voormalig Joegoslavie door de bergen van Bosnie Herzegovina.

Bosnie

Allroad motorvakantie

De motorreis door Bosnie is een avontuurlijke motorreis door de mooiste natuurgebieden van Bosnie en Herzegovina. De afwisseling van spectaculaire bergpassen, oerbossen, verstilde meertje en authentieke dorpjes zullen op de avontuurlijke motorrijder een onuitwisbare indruk maken. Er zal veel onverhard gereden worden met soms technische offroad tracks.

Prijs

Vanaf € 2.125,--

Periode

Mei / Jun / Sep / Okt

Reisduur

8 dagen

Meer informatie

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2