Kirgizië

Centraal Azië op zijn mooist

De motorreis Kirgizië is een afwisselende en avontuurlijke motorreis door Centraal Azië. Het zeer afwisselende landschap van Kirgizië bestaat uit langgerekte bergketens met toppen tot zelf meer dan 7000 meter hoogte. Rollende “heuvels” waar nomaden hun vee in de zomer laten grazen. Door erosie surrealistisch gevormde en gekleurde canyons. We genieten van spontane ontmoetingen met de uitermate vriendelijke bevolking en rijden de spectaculaire three passes road. Ga mee met de motorreis Kirgizië in Centraal Azië want voor de nieuwsgierige motorrijder is hier nog zo veel moois te ontdekken.

Prijs

€ 3.995,--

Periode

jun t/m sept

Reisduur

14 dagen

Meer informatie

IJsland

Trans Iceland Motor Challenge

Motorreis IJsland is een avontuurlijke motorreis die je laat kennismaken met alle facetten van het zeer afwisselende landschap van IJsland.  Met zijn actieve vulkanen, gletsjers, wilde rivieren, zwarte woestijnen, is IJsland een eldorado voor de natuurliefhebber en voor de avontuurlijke motorrijder die wel houdt van een uitdagende motorreis.

Prijs

€ 4.295,--

Periode

Aug / Sept

Reisduur

13 dagen

Meer informatie
Motorreis Himalaya Zanskar naar de Umling La, de allerhoogste bergpas ter wereld

Himalaya Zanskar

Zanskar Motor Challenge

Motorreis Himalaya Zanskar

Inclusief de hoogste bergpas ter wereld, de 5.798 meter hoge Umling La

Met de Motorreis Himalaya Zanskar rij je over de mooiste en minst bekende paden die in de Indiase Himalaya gereden kunnen worden. Een aaneenschakeling van hoogtepunten met prachtige, soms enerverende, soms inspannende maar altijd verrassende routes. De Zanskar Motor Challenge is een indrukwekkende motorreis over het dak van de wereld voor de avontuurlijke motorrijder die geen last van hoogtevrees heeft.  

Prijs

Vanaf € 3.695,--

Periode

sep

Reisduur

17 dagen

Meer informatie

Kenia Tanzania

Kilimanjaro 3°03 South

De motorreis Kenia Tanzania is een gevarieerde en avontuurlijke motorreis door Oost Afrika. Van de tropische stranden van de Indische oceaan naar de hoogste berg van Afrika, de machtige met sneeuw bedekte Kilimanjaro. Een motorsafari door gortdroge savannes maar ook door de weelderig groene vegetatie van de Usambara bergketen. Onderweg komen we de Masai tegen en maken we kennis met de vriendelijke bevolking in kleine verafgelegen gehuchten. Ga mee en ontdek weergaloos Oost-Afrika met de motor.

Prijs

Vanaf € 3.595,--

Periode

jan-mrt/jul-nov

Reisduur

17/18 dagen

Meer informatie

Zuid-Afrika

Die Hel

Woestijnen en wijngaarden, bergen en wildlife, rivieren en wilde kusten, eindeloze dirtroads en spectaculaire bergwegen:  Zuid-Afrika is het Walhalla voor de avontuurlijke motorrijder die tijdens zijn motorvakantie actief bezig wil zijn met motorrijden in een decor van woeste Afrikaanse landschappen. Op de motor door Zuid Afrika rijden is met de motorreis Die Hel een intense beleving van dit veelzijdige Afrikaanse land.

Prijs

Vanaf € 4.395,--

Periode

mrt/nov/dec

Reisduur

17 dagen

Meer informatie
Lo Manthang, Tibetaanse plaats uit de middeleeuwen eindpunt van de avontuurlijke motorreis naar Upper-Mustang in Nepal

Nepal

Upper Mustang

Nepal, een groot motoravontuur dwars door de Himalaya. Van Kathmandu naar het oud Tibetaanse Kingdom of Lo in Upper Mustang. Met op de achtergrond de Annapurna en Dhaulagiri reuzen rijden we op de Royal Enfield naar de 4660 meter hoge Kora La pas. Deze pas markeert tevens de grens met Tibet.

Prijs

€ 4.173,--

Periode

Apr/Okt

Reisduur

15 dagen

Meer informatie
Motorreiz Zuid-Afrika en Namibie de Proloog reispagina
meest-geboekt

Zuid-Afrika en Namibie

de backroads van Afrika

Voor veel avontuurlijke motorrijders is er niets zo gaaf als op de eigen motor door Afrika rijden. Deze motorreis door Zuid-Afrika en Namibië is een motoravontuur over de backroads van Afrika. Je voelt de droogte van de woestijn. Je proeft het zout van de Indische oceaan. Je staat oog in oog met wilde dieren. Je wrijft het stof uit je ogen na een dag over gortdroge tracks gereden te hebben. Kortom, een intense Afrika beleving vanaf het zadel van je eigen motor.

Prijs

€ 7.350,--

Periode

mrt/mei

Reisduur

30/31 dagen

Meer informatie

Peru

Peru North

Motorreis Peru. Op de motor het spectaculaire landschap en de rijke cultuur van Peru ontdekken. Naast o.a. schilderachtige dorpjes, woestijnlandschappen, zoutpannen, het Amazone regenwoud en het Andes gebergte, zien we onderweg o.a ook nog veel invloeden uit de rijke cultuur van de Inca’s. Een avontuurlijke ontdekkingsreis op de motor door één van de mooiste landen van Zuid-Amerika.

Prijs

€ n.n.b.

Periode

Sept

Reisduur

21-24 dagen

Meer informatie
Op de motor all the way up door Afrika van Kaapstad naar Amsterdam
meest-geboekt

Kaapstad-Amsterdam

All the way up

Op de motor door Afrika rijden, All the way up van Kaapstad naar Amsterdam, hoe gaaf is dat! Een ontdekkingsreis door Afrika voor de avontuurlijke motorrijder. Op de eigen allroad /adventure motor rij je over prachtige onverharde dirttracks en voel je, proef je en ervaar je de intensiteit van het Afrikaanse continent. Een motorreis door een groot aantal Afrikaanse en Europese landen, elk met zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. De Ruwenzori in Oeganda, Sossusvlei in Namibie, de “white desert” in Egypte, de Kilimanjaro in Tanzania, de dirttracks van Albanië, de bunker van Tito in Bosnië. Om maar wat op te noemen.

Prijs

Vaste basis kosten
Nog niet bekend

Periode

Tweede helft 2025

Reisduur

Ongeveer 100 dagen

Meer informatie

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2