Onze motorreizen Afrika zijn een explosie van kleur, geur, geluiden, sfeer en Afrikaanse chaos.  Op de motor door Afrika rijden is een intense ervaring. Er is ook zoveel te zien en te beleven. Al rijdend over zinderende vlaktes ga je genieten van de bijzondere culturen en dieren van Afrika. Maar onze Afrika motorreizen brengen je ook in talloze unieke natuur gebieden. Minder bekend zijn maar daarom extra interessant voor de avontuurlijke motorrijder.

Travel 2 Explore vind dat ook avontuurlijke motorreizen in verlaten, verafgelegen gebieden goed georganiseerd moeten zijn. Dat geldt uiteraard ook voor onze motorreizen in Afrika. Wij ontzorgen zodat de deelnemer zich kan concentreren op datgene waar het bij een motorreis om gaat: Lekker motorrijden en genieten van die fantastische Afrikaanse landschappen en culturen. Ga ook met ons mee en ontdek de schoonheid van het continent Afrika.

Motorreizen Afrika

Zuid-Afrika

Motorreizen Afrika, Zuid-Afrika. 16 daagse motorreis naar Die Hel en Baviaanskloof.Motorreis Zuid-Afrika, Die Hel

Een 17 Daagse allroad motorreis over historische passen met spectaculaire bergwegen. Genieten van Zuid-Afrikaanse wijnen en steaks op de Braai. Stoppen voor olifanten, bavianen en ander overstekend wild.  Zuid-Afrika is het walhalla voor de avontuurlijke motorrijder die tijdens zijn motorreis actief bezig wil zijn met motorrijden in een decor van exotische landschappen met wilde dieren.

Lees verder >>

Motorreizen Afrika

Kaapstad-Amsterdam

Motorreis all the way up

Een wel zeer tot de verbeelding sprekende motorreis dwars door Afrika en Europa.  Motorrijden van Kaapstad naar Amsterdam is een motoravontuur van ongeveer 25.000 kilometer, door 25 Afrikaanse en Europese landen in ongeveer 90 dagen tijd. Iets voor jou? Lees dan de informatie op de reispagina van de motorreis Kaapstad-Amsterdam.

Lees verder >>

Motorreizen Afrika

Trans Desert Motor Challenge

Motorreizen Afrika, Namibie en Zuid-Afrika, 28 daagse allroadreis van Travel 2 Explore

Motorreis Namibie en Zuid-Afrika

Een 29 daagse motorreis op de eigen allroad motor door Namibie en Zuid-Afrika. Op de eigen motor door de oudste woestijn ter wereld rijden. Een unieke ervaring. Maar deze motorreis is natuurlijk veel meer. Het Cedergebergte, de Oranjerivier, Skeletton Coast, Fish River Canyon zijn slechts enkele van de hoogtepunten die we tijdens deze motorreis aandoen.

Lees verder >>

Motorreizen Afrika

Abessinië Motor Challenge

Motorreizen Afrika, Ethiopie. op de offroad motor door het binneland van dit Afrikaanse land.

Motorreis Ethiopie

Een motorreis door een grote diversiteit aan Afrikaanse landschappen voor de gevorderde motoravonturier. We bezoeken het grootste grotten stelsel van Afrika en volgen eeuwenoude caravan routes. Op de hoogst berijdbare weg van Afrika passeren we reuzenbromelia’s en staan oog in oog met de zeldzame Ethiopische wolf.

Lees verder >>

Motorreizen Afrika

Senegal Offroad Motor Challenge

Motorreizen Afrika, offroad motorreis in Senegal, reisduur 9 dagen, Travel 2 Explore

Motorreizen Senegal

Negen daagse avontuurlijke allroad motorreis met een vette knipoog naar de oude Dakar motorrally. Route is niet vastomlijnd maar gaat door de mooiste natuurgebieden en over de spannendste pistes van Afrikaans Senegal. Heel veel onverhard/offroad. Dit is een reis voor de meer ervaren allroad motorrijder die op zoek is naar een nieuwe avontuurlijke reisbestemming.

Lees verder >>

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2