Op de motorreiskalender 2022 vind je een overzicht van al onze motorreizen, gesorteerd per maand. Door op de maand van je voorkeur te klikken zie je in één oogopslag welke motorreizen er in die maand aangeboden worden. Alleen die reizen/vertrekken waarop nog beschikbaarheid is worden in de reiskalender getoond. Het kan dus zijn dat op de individuele reispagina vertrekdata vermeld staan maar dan niet meer in de reiskalender voorkomen.

Bij sommige bestemmingen in de motorreiskalender zie je een stempel” verwacht”. Dat betekend dat de motoreis nog in ontwikkeling is. De beschikbare reisinformatie van die motorreizen staat wel al online maar is nog niet compleet.

De motorreiskalender 2022 is geen statische weergave van de motorreizen die door Travel 2 Explore worden aangeboden. In de loop van het jaar zullen nieuwe bestemmingen en nieuwe reizen toegevoegd worden.

We begrijpen heel goed dat door de voortdurende coronacrisis  je misschien wat huiverig bent om een verre vakantie te boeken.  Travel 2 Explore heeft zolang de coronacrisis nog duurt voor nieuwe boekingen simpele, aangepaste boekingsvoorwaarden >>

Veel plezier met het uitzoeken van je motorvakantie 2022 en wij hopen dat deze kalender daarbij kan helpen.