Laatste update: 04-11-2020

Op dit moment golft het coronavirus nog door de wereld en zit Nederland weer in een soort van lock down. Hoe één en ander zich gaat ontwikkelen en wat de gevolgen zijn, ook wij weten het niet. Maar we blijven positief gestemd en hopen, net als iedereen, dat de wereld op zo kort mogelijke termijn weer “back to normal” is. De gepubliceerde reisdata in deze kalender zijn dan ook nog onder voorbehoud van corona en de reacties daarop van de diverse nationale overheden.

We begrijpen heel goed dat door de onzekerheid over de nabije toekomst de reiziger, van welke nationaliteit dan ook, even wacht met het boeken van een vakantie. Daarom denken wij dat zodra reizen weer mogelijk wordt gemaakt er wereldwijd een inhaalslag gaat plaats vinden. Dat zal mogelijkerwijs gevolgen hebben voor de beschikbaarheid van vluchten, van accommodaties, van huurmotoren en zeker ook op de ticketprijzen. We zien nu al dat luchtvaartmaatschappijen hun tarieven voor 2021 met soms honderden euro’s per ticket hebben verhoogd. Een ontwikkeling waar Travel 2 Explore helaas geen enkele invloed op uit kan oefenen.

Voor 2021 hebben we een aantal nieuwe motorreizen in de planning staan. De pilots daarvan hadden we in 2020 willen rijden maar vanwege de Corona crisis is dat niet gelukt. In 2021 gaan we, als corona dat toelaat, alsnog de pilots rijden van deze nieuwe reizen. Nieuwe bestemmingen zijn onder andere Peru en Oeganda. Ook zijn een aantal bestemmingen weer terug van weggeweest. Zoals onze motorreizen in Sri-Lanka en in de USA.

In de motorreiskalender 2021 zijn de motorreizen en bestemmingen per maand gesorteerd. Klik op de maand van je voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  De motorreiskalender 2021 is geen statische weergave van de reizen die door Travel 2 Explore worden aangeboden. In de loop van de komende maanden zullen nieuwe bestemmingen en nieuwe reizen toegevoegd worden en sommige bestemmingen misschien ook weer verdwijnen.

Veel plezier met het uitzoeken van je motorvakantie 2021 en wij hopen dat onze kalender daarbij kan helpen.