Motorreiskalender 2021, laatste update: 27-06-2020

Op het moment dat we de motorreiskalender 2021 publiceren golft het Coronavirus nog door de wereld. Hoe één en ander zich gaat ontwikkelen en wat de gevolgen zijn, ook wij weten het niet. Maar we blijven positief gestemd en hopen, net als iedereen, dat de wereld op zo kort mogelijke termijn weer “back to normal” is.

We begrijpen heel goed dat door de onzekerheid over de nabije toekomst de reiziger, van welke nationaliteit dan ook, even wacht met het boeken van een vakantie. Daarom denken wij dat er in 2021 en 2022 wereldwijd een inhaalslag gaat plaats vinden. Dat zal mogelijkerwijs gevolgen hebben voor de beschikbaarheid van vluchten, accommodaties, motoren, de hoogte van de reissom en zeker op de ticketprijzen. We zien dat luchtvaartmaatschappijen nu al hun tarieven voor het najaar van 2020 en voorjaar 2021 met soms honderden euro’s per ticket hebben verhoogd. Een tendens waar Travel 2 Explore helaas geen enkele invloed op uit kan oefenen.

We hebben gemeend er goed aan te doen de motorreiskalender 2021 nu al online te zetten en alle vertrekken open te stellen voor reserveringen. Op deze manier kan tijdig de motorvakantie 2021 gereserveerd worden en ben je verzekerd van een plekje. Voor reserveringen die wij voor 30-06-2020 ontvangen, garanderen wij de gepubliceerde reissom. Mocht onverhoopt het Coronavirus tegen die tijd nog niet onder controle zijn dan passen wij de datum en prijsgarantie daarop aan.

Voor alle reisreserveringen met vertrekdatum in 2021/2022 die tijdens de corona crisis gemaakt worden geldt dat de gebruikelijke 10% aanbetaling niet direct voldaan hoeft te worden. Een verzoek tot betaling hiervan ontvang je pas nadat het corona virus onder controle is dan wel dat ingestelde reisbeperkingen als gevolg van het virus zijn opgeheven. 

Voor 2021 hebben we een aantal nieuwe motorreizen in de planning staan. De pilots daarvan hadden we nu of binnenkort moeten rijden. Zo is de pilotreis naar Peru van 6 april geannuleerd en verplaatst naar 3 oktober 2020. Ook in mei en juli staan een aantal pilot reizen gepland. Op de motorreiskalender 2021 staan dus veel motorreizen vermeld, de nieuwe bestemmingen en reizen volgen later.

In de motorreiskalender 2021 zie je per maand gesorteerd welke motorreizen en bestemmingen beschikbaar zijn. Klik op de maand van je voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  De motorreiskalender 2021 is niet een statische weergave van de reizen die door Travel 2 Explore worden aangeboden. In de loop van de komende maanden zullen nieuwe bestemmingen en nieuwe reizen toegevoegd worden.

Veel plezier met het uitzoeken van je motorvakantie 2021 en wij hopen dat onze motorreiskalender 2021 daarbij kan helpen.