MEDEDELING: Vanwege de aanhoudende coronacrisis, en de nu weer rap oplopende besmettingscijfers hebben we bloten om alle reizen tot en 15 augustus van de kalender te verwijderen.  De overige gepubliceerde reisdata in deze kalender staan vast. Doorgaan van de diverse reizen zal afhankelijk zijn van corona, vaccinaties en de bepalingen van de diverse nationale overheden.

We begrijpen heel goed dat door de nog voortdurende onzekerheid over de nabije toekomst de reiziger misschien wat huiverig is om een verre vakantie te boeken.  Travel 2 Explore heeft zolang de corona crisis duurt voor nieuwe boekingen simpele annuleringsvoorwaarden. Mocht Travel 2 Explore onverhoopt de geboekte motorreis vanwege corona moeten annuleren dan heeft de deelnemer de keuze uit:
1) Restitutie van de volledige (aan)betaling.
2) Reis gratis en met prijsgarantie doorschuiven naar een jaar later.

In de motorreiskalender 2021 zijn de motorreizen en bestemmingen per maand gesorteerd. Klik op de maand van je voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  De motorreiskalender 2021 is geen statische weergave van de reizen die door Travel 2 Explore worden aangeboden. In de loop van de komende maanden zullen nieuwe bestemmingen en nieuwe reizen toegevoegd worden en sommige bestemmingen misschien ook weer verdwijnen.

Veel plezier met het uitzoeken van je motorvakantie 2021 en wij hopen dat onze kalender daarbij kan helpen.

Een reis uitzoeken voor 2022? Dat kan, de motorreiskalender 2022 staat ook online >>