Laatste update: 18-09-2020

Op het moment dat we de motorreiskalender 2021 publiceren golft het Coronavirus nog door de wereld. Hoe één en ander zich gaat ontwikkelen en wat de gevolgen zijn, ook wij weten het niet. Maar we blijven positief gestemd en hopen, net als iedereen, dat de wereld op zo kort mogelijke termijn weer “back to normal” is. de gepubliceerde data zijn de nog even ondervoorbehoud van Covid-19 en de reacties daarop van de diverse nationale overheden.

We begrijpen heel goed dat door de onzekerheid over de nabije toekomst de reiziger, van welke nationaliteit dan ook, even wacht met het boeken van een vakantie. Daarom denken wij dat er in 2021 en 2022 wereldwijd een inhaalslag gaat plaats vinden. Dat zal mogelijkerwijs gevolgen hebben voor de beschikbaarheid van vluchten, van accommodaties, van huurmotoren en zeker ook op de ticketprijzen. We zien nu al dat luchtvaartmaatschappijen hun tarieven voor 2021 met soms honderden euro’s per ticket hebben verhoogd. Een ontwikkeling waar Travel 2 Explore helaas geen enkele invloed op uit kan oefenen.

Voor 2021 hebben we een aantal nieuwe motorreizen in de planning staan. De pilots daarvan hadden we in 2020 willen rijden maar vanwege de Corona crisis is dat niet gelukt. In 2021 gaan we, als covid-19 dat toelaat, alsnog de pilots rijden van deze nieuwe reizen. Nieuwe bestemmingen zijn onder andere Peru en Oeganda. Ook zijn een aantal bestemmingen weer terug van weggeweest. Zoals onze motorreizen in Sri-Lanka, in Thailand en in de USA.

In de motorreiskalender 2021 zijn de motorreizen en bestemmingen per maand gesorteerd. Klik op de maand van je voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  De motorreiskalender 2021 is geen statische weergave van de reizen die door Travel 2 Explore worden aangeboden. In de loop van de komende maanden zullen nieuwe bestemmingen en nieuwe reizen toegevoegd worden en sommige bestemmingen misschien ook weer verdwijnen.

Veel plezier met het uitzoeken van je motorvakantie 2021 en wij hopen dat onze kalender daarbij kan helpen.