Motorreiskalender 2020, laatste update beschikbaarheid: 16-02-2020

Er zijn een aantal bestemmingen en motorreizen van  Travel 2 Explore die al ver van te voren geboekt worden. Als je toch al besloten hebt om met ons op pad te gaan, wacht dan niet met het boeken van je motorreis. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Diverse vertrekken van de motorreizen naar  Noord-Vietnam, IJsland, Upper-Mustang, de Himalaya, Laos en Vietnam, Zuid-Afrika, Senegal, Peru, Zuid-India zijn gegarandeerd of inmiddels volgeboekt. Twee reizen die in 2021 vertrekken zijn nu ook al gegarandeerd: de 21 daagse motorreis in en door de Himalaya met vertrek 05-08-2021 en de motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel, vertrek 18-11-2021.

Klik op de maand van je voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  Per reis staat ook vermeld hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn, of dat deze al volgeboekt is. Komt de gepubliceerde vertrekdatum je niet helemaal goed uit? Of wil je met een eigen groep vrienden op een afwijkende vertrekdatum op pad? Bel of mail ons, wij helpen je graag verder.

Veel plezier met het uitzoeken van je motorvakantie 2020 en wij hopen dat onze motorreiskalender 2020 daarbij kan helpen.