De motorreiskalender 2020 van Travel 2 Explore staat nu ook online. Er zijn een aantal bestemmingen en motorreizen van  Travel 2 Explore die al ver van te voren geboekt worden. Zo zijn nu al ( 22 oktober 2019) veel motorreizen gegarandeerd en enkelen zelfs al volgeboekt. Diverse vertrekken van de motorreizen naar  Noord-Vietnam, IJsland, Upper-Mustang, de Himalaya, Laos en Vietnam, Zuid-Afrika, Bosnie Special, Senegal, Peru, Zuid-India zijn gegarandeerd. Dat betekend dat het benodigde minimum aantal deelnemers heeft ingeschreven.

Onlangs toegevoegd is de 24 daagse pilotreis naar Peru. Deze vertrekt op 08-04-2020 en er is nog plaats voor één avontuurlijke motorrijders. Meest recente toevoeging is de vernieuwde Offroad Motor Challenge Senegal. Nieuwe routes, nieuwe offroad pistes, een nog intensere beleving.

Klik op de maand van uw voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  Per reis staat ook vermeld hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn, of dat deze al volgeboekt is. Staat er niets vermeld dan zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar.  Komt de gepubliceerde vertrekdatum u niet helemaal goed uit? Of wilt u met een eigen groep vrienden op een afwijkende vertrekdatum op pad? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Veel plezier met het uitzoeken van uw motorvakantie 2020 en wij hopen dat onze motorreiskalender 2020 daarbij kan helpen.