De motorreiskalender 2020 van Travel 2 Explore staat nu ook online. Er zijn een aantal bestemmingen en motorreizen van  Travel 2 Explore die al ver van te voren geboekt worden. Zo is nu al ( 4 augustus 2019) de 21 daagse motorreis in de Himalaya met vertrek 13-09-2020 volgeboekt. Ook op de Himalaya Herfst Special, vertrek 20-09-2020 zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar. Andere motorreisbestemmingen zijn nu ook al gegarandeerd, zoals Noord-Vietnam en IJsland. Vertrek gegarandeerd betekend dat het benodigde minimum aantal deelnemers heeft ingeschreven.  

Klik op de maand van uw voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn.  Per reis staat ook vermeld hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn, of dat deze al volgeboekt is. Staat er niets vermeld dan zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar.  Komt de gepubliceerde vertrekdatum u niet helemaal goed uit? Of wilt u met een eigen groep vrienden op een afwijkende vertrekdatum op pad? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Veel plezier met het uitzoeken van uw motorvakantie 2020 en wij hopen dat onze motorreiskalender 2020 daarbij kan helpen.

Nog op zoek naar een motorreis die nog in 2019 plaats vind? Klik dan hier >>