De motorreiskalender 2018 van Travel 2 Explore staat ook online. Er zijn een aantal bestemmingen en motorreizen van  Travel 2 Explore die al ver van te voren geboekt worden. Dat kan betekenen dat sommige vertrekken in 2018 al snel volgeboekt zijn of dat er nog maar een paar plaatsen beschikbaar zijn. De motorreiskalender zal in de loop van de tijd uitgebreid en aangevuld worden.  Nieuwe vertrekken, nieuwe motorreizen, pilotreizen en presentaties zullen voortaan op de motorreiskalender 2018 vermeld worden.

Klik op de maand van uw voorkeur en zie welke reizen er beschikbaar zijn en ook geboekt kunnen worden.  Per reis staat vermeld of er nog beperkte beschikbaarheid is of dat deze al volgeboekt is. Gegarandeerd betekend dat het minimum benodigde aantal deelnemers al heeft ingeschreven en op basis van deze inschrijvingen de reis voor zover bekend ook doorgaat. Twijfelt u over beschikbaarheid of komt de gepubliceerde vertrekdatum u niet helemaal goed uit? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder. Veel plezier met het uitzoeken van uw motorvakantie en wij hopen dat onze motorreiskalender daarbij kan helpen.

Onlangs toegevoegd is de 17 daagse motorreis in de Himalaya. Dit betreft een extra reis met een deels nieuwe/aangepaste route. Vertrek is 23 september 2018.
Extra vertrek: motorreis Zuid-Afrika, Die Hel, 25-10-2018, lees snel verder >>

Op zoek naar een reis in 2019? Kijk dan hier >>