Motorreis Zuid-Amerik machu Picchu is nu ook in de route opgenomen. Travel 2 Explore Motorreizen.

Deze motorreis  brengt je op de motor langs de superlatieven van Zuid Amerika. Zoals het hoogst bevaarbare meer ter wereld en het grootste zoutmeer ter wereld.

Media van de motorreis Zuid-Amerika

Over de Zuid-Amerika motorreis

Motorreis Zuid-Amerika

In 2006 organiseerden en reden wij de pilotreis van de Trans Andes Motor Challenge. Een gevoel van verwondering maakte zich van ons meester bij het zien van de soms surrealistisch aandoende landschappen. Met de vriendelijke bevolking, de prachtige motorroutes, de onverharde tracks en de afwisseling in landschap en hoogte was het voor ons direct duidelijk; Deze reis gaan we definitief in ons programma opnemen.

Motorreis Zuid-Amerika, Under construction

Inmiddels is het 2020 en is de Trans Andes Motor Challenge niet meer de motorreis zoals we die in 2006 begonnen zijn en nog steeds voor ogen hebben. De laatste jaren werd alleen nog maar over asfalt gereden. Natuurlijk werden prachtige highlights onderweg aangedaan. Het motoravontuur en de motorbeleving waren in onze ogen inmiddels verdwenen en daar gaat het bij een motorreis primair om.

Kortom, de geboden kwaliteit en inhoud van de reis voldeed niet meer aan onze normen. Vandaar dat we besloten hebben de Trans Andes Motor Challenge volledig te vernieuwen.  Met de nieuwe Trans Andes motorreis in Zuid-Amerika gaan we weer terug naar onze roots en nemen het heft weer in eigen hand. Avontuurlijk, onverharde paden en zoveel mogelijk off the beaten track.  Zodra de nieuwe Trans Andes Motor Challenge weer online is zal dat via onze nieuwsbrief bekend gemaakt worden. Tot die tijd vragen wij je geduld. Ongeduldig? Laat je verleiden door één van onze andere avontuurlijke motorreizen zoals bijvoorbeeld Die Hel in Zuid Afrika >>  of de motorreis dwars door de Himalaya naar en in Upper-Mustang >>

Globale route motorreis Zuid-Amerika

Wat deelnemers van deze motorreis vonden

"Alle prijzen zijn per persoon,en onder voorbehoud van wijzigingen in tarieven van de luchtvaart,- en scheepvaartmaatschappijen en eventuele (omzet) belastingtarieven."

Reisfeiten


Inbegrepen

Niet inbegrepen

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2