Motorreis Noord-Amerika.GS

Motorreis

Noord-Amerika.GS


USA

Deze motorreis in Noord-Amerika brengt ons naar het land van onbegrensde mogelijkheden zoals men er zelf zegt, de USA. Dat geldt zeker voor avontuurlijke motorreizen. Het “doel” van deze  Seven Summits.GS reis is om op de BMW motor, type GS naar het hoogst berijdbare punt van het continent Noord-Amerika te rijden. Dat is met 4.346 meter hoogte; Mount Evans.

Direct boeken Brochure aanvragen
Media

Foto's en film over de motorreis Noord-Amerika.GS

Meer informatie

Over de Noord-Amerika.GS motorreis

USA

De rij eigenschappen van de BMW GS worden volledig benut wanneer we de spectaculaire  “ the million dollar highway” rijden. Slingerend over mooie b-wegen dwars door de Rocky Mountains met na iedere bocht weer een ander, adembenemend uitzicht. Niet alleen op het gladde asfalt staat de GS zijn mannetje ook wanneer we over de  afgelegen dirt roads in de Valley of the Gods in de achterlanden van Utah rijden geeft de GS geen krimp en genieten we van de intense motorrijervaring en het surrealistische landschap om ons heen.

De Seven Summits.GS reis, continent Noord-Amerika is een 18 -daagse motorreis door het zuidwesten van Amerika en combineert het beste en mooiste wat dit gedeelte van Amerika de motorrijder te bieden heeft. Uiteraard mag de Grand Canyon in de reis niet ontbreken. Ook een bezoek aan Monument Valley is in de route van deze reis opgenomen. 
De reis gaat door de staten Nevada, Utah, Colorado en Arizona en enkele van de vele hoogtepunten zijn:

Historic Route 66 – Rocky Mountains – Colorado rivier – Flagstaff – Oranje/rode zand woestijnen – Valley of the Gods – Las Vegas – Indianen reservaten – Bryce Canyon – Moab – Ghost towns – Wijnboerderijen – Arches National Park , Zion en meer . . .

En niet te vergeten, het doel van deze motorreis, Mount Evans, met vanaf de top een panoramisch uitzicht over de Rocky Mountains. 
Er is bijna niets mooier om met de BMW over grindpaden en door beekjes te rijden in de Valley of the Gods terwijl de zon langzaam ondergaat en de grillige rotsformaties diep rood kleurt. Amerika is bij ons onder andere bekend vanwege de vele Westerns die hier zijn opgenomen. Wilt u het gevoel hebben als een moderne cowboy hoofdrolspeler te zijn in een Western Film, vraag dan de brochure met de uitgebreide reisinformatie aan, en ga mee op de GS Summit Noord Amerika.

Deze motorreis wordt gereden op huur motoren en standaard op de BMW F800GS. Ook beschikbaar is de BMW R1200GS. Hierop is wel een meerprijs van toepassing

Reacties van klanten

Raymond van Drimmelen

Ik heb genoten van de reis en bedankt voor je hulp en zorg toen ik ziek werd. Zal ik zeker niet meer vergeten!

Renate Boden
Naar Amerika op vakantie en dan ook nog eens op een gs was een wens die ik al heel lang op mijn lijstje had staan. Uiteindelijk bij Seven Summits terecht gekomen, geboekt en op pad. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Persoonlijke aandacht maar nooit overdone, prachtige routes die ik in mijn uppie never nooit gereden zou hebben en alles van A tot Z goed georganiseerd. Paul, bedankt, ik ga zeker nog een keer met je mee. Maar eerst even sparen, die bmw moet er eerst komen. Wordt wel een gebruikte vrees ik.

Frank Keijzer

Afgelopen najaar gingen we mee op de summit Noord Amerika: Fantastisch!
Super rustig op de weg, eindeloos toeren door een schitterende natuur. Was het eerst regenachtig, algauw werd het zonovergoten, niet warm, en indrukwekkend.
 Amerika is duidelijk anders dan ik me had voor gesteld. Het Wilde Westen is me iets duidelijker geworden, vooral wat betreft de afstanden en eenzaamheid in de woestijn. Off-Road door National Monuments was indrukwekkend, de sfeer onderweg optimaal, maar dat lag ook aan het aangename gezelschap!!

Gert Veldhuis

Motorrijden in de U.S.A. dat is natuurlijk de overtreffende trap van vrijheid. Nu word ik in dit land altijd overweldigd door dit vrijheidsgevoel moet ik bekennen. Enerzijds komt dit door de enorme afwisseling van het landschap wat je misschien niet direct verwacht in zo’n groot land. Anderzijds dragen de Amerikanen zelf daar ook hun steentje aan bij door hun positieve instelling.
 Deze tocht uitleggen in een paar woorden gaat natuurlijk niet. Landen en dus starten in Las Vegas, een stad die op elk wensenlijstje van “steden die je gezien moet hebben” staat, om dan vervolgens het weidse landschap in te rijden terwijl dat ondeugende “jongensgevoel” weer boven komt borrelen. Dit alles te mogen ondergaan in het gezelschap van mederijders met een vergelijkbare “motortik”, dan heb je wel alle ingrediënten voor een ultiem vakantieavontuur en dat werd het dan ook.

Prijs en feiten

Vertrekdata 2019:
29-05 + 01-08

Vertrekdata 2020:
27-05 + 06-08

Vertrekdata 2021:
03-06 + 05-08

Prijs rijder:
€ 4.845,--

Prijs duopassagier:
€ 3.495,--

Reisduur:
18 dagen, waarvan maximaal 15 rijdagen.

Kilometers:
Er zal in totaal ongeveer 4000 kilometer gereden worden.

Motor:
BMW F800GS ( R1200GS ook beschikbaar)

Volgauto:
Deze reis wordt uitgevoerd met een volgauto voor bagagevervoer.

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 rijders, Maximaal 12 rijders.

Voorwaarden deelnemers:
Goede gezondheid, flexibele instelling en uiteraard is een motorrijbewijs verplicht.

Begeleiding:
Deze reis wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleider.

"Alle prijzen zijn per persoon,en onder voorbehoud van wijzigingen in tarieven van de luchtvaart,- en scheepvaartmaatschappijen en eventuele (omzet) belastingtarieven."

Inbegrepen
 • Vlucht Amsterdam - Las Vegas vv.
 • Alle transfers in Amerika
 • Huur BMW F800GS
 • VIP verzekering
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Volgauto
 • Benzine volgauto en tol.
 • Bagage transport
 • Alle overnachtingen in hotel/motel op basis van 2pk
 • Nationale parkenpas
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Compleet programma
 • Deelnemersbijeenkomst
Niet inbegrepen
 • Toeslagen luchtvaartmaatschappij ( ongeveer € 400,-- )
 • Toeslag éénpersoonskamer ( € 800,--)
 • Meerprijs R1200GS lc ( € 900,-- )
 • Benzine motor
 • Persoonlijke reis/annuleringsverzekering
 • Facultatieve entreegelden/excursies.
 • Uitgaven van persoonlijke aard. ( maaltijden, drank, souveniers e.d. )

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo