Ben jij net zo avontuurlijk als je GS dat is?

De motorreis GS IJsland is een avontuurlijke motorreis langs actieve vulkanen, gletsjers, watervallen en felgekleurde bergen met prachtige offroad tracks die al dit moois met elkaar verbinden. Op de eigen BMW GS twee keer dwars door het binnenland van IJsland rijden.  Welke GS rijder wil dat niet? Motorrijden door het binnenland van IJsland is nog een echt avontuur waarbij de omstandigheden zeker niet onderschat moeten worden.

Prijs

vanaf € 3.845,--

Periode

Aug/Sep

Reisduur

13 dagen

Deelnemers

min 8/max 12

Soort reis

avontuurlijk/uitdagend

Reisbegeleiding

nederlands

Media van de motorreis GS IJsland

Over de GS IJsland motorreis

Motorreis GS IJsland

Deze motorreis dwars door het binnenland van IJsland is bijna een expeditie door het ontstaan van de wereld. Op IJsland ziet u oerkrachten aan het werk die het jonge, grillig gevormde landschap breken en maken. Hier ziet u scheuren in de aardkost waar magma de kans krijgt om aan de oppervlakte te komen. Hier ziet u vulkaanuitbarstingen die met donderend geweld het Europese vliegverkeer volledig lamleggen of pistes vernietigen.

Niet alleen de IJslandse oerkrachten zijn een factor om tijdens de motorreis IJsland rekening mee te houden, ook het weer moet niet onderschat worden. Want, eerlijk is eerlijk, denk je aan IJsland dan denk je snel aan kou, wind, sneeuw en depressies. En als het tegenzit dat alles op één dag. Tsja, op IJsland heeft moeder natuur het nog steeds voor het zeggen. Met zijn actieve vulkanen, onmetelijke gletsjers, uitgestrekte lavawoestijnen, warme bronnen, ontelbare watervallen, kleurrijke bergketens en fantastische offroad pistes, heeft IJsland de avontuurlijk ingestelde BMW GS rijder heel veel te bieden. Uiteraard zullen met onze motorreis GS IJsland ook bekende must see highlights, zoals bijvoorbeeld de Gullfoss, Geysir en de vulkaan Askja worden aangedaan.


Motorreis GS IJsland motor

Deze motorreis op IJsland rij je op de eigen BMW GS. Type en ouderdom maakt niet uit, zolang de motor maar goed onderhouden is. Wij zorgen voor het transport / verscheping van uw motor en voor de benodigde juiste documenten. Voorafgaand aan de reis is er een deelnemersbijeenkomst waar de reis in detail wordt doorgenomen maar ook de motorkleding en eventueel aanpassingen aan de motor zullen aan de orde komen.


Motorreis GS IJsland route

De route is globaal en veel zal ook afhangen van de mogelijkheden en omstandigheden van het moment. En dat is ook wel nodig, zo hebben de motorreizen van voorgaande jaren uitgewezen. In 2021 is het alweer de 23 ste keer dat we de motorreis IJsland organiseren. Met zoveel ervaring in huis weet je dat de we mooiste allroad en offroad tracks op IJsland wel weten te vinden. Uiteraard zijn bekende must see highlights, zoals bijvoorbeeld de Detifoss, Geysir, Askja, Landmannalaugar, opgenomen in de route


Motorreis GS IJsland deelnemen

Je bent avontuurlijk ingesteld, flexibel, beschikt over een goede gezondheid en je bent fit. Een geldig motorrijbewijs is uiteraard verplicht. Deelnemers hebben enige ervaring met onverhard/offroad rijden. De omstandigheden op IJsland bepalen de zwaarte van de reis.

Ben je net zo avontuurlijk ingesteld als je BMW GS dat is? Stop je niet daar waar het asfalt ophoud? Heb je zin in een avontuurlijke motorreis waarbij de rijeigenschappen van je GS volledig tot zijn recht komen? Ga dan ook mee met de enige echte originele motorreis GS IJsland en download de brochure.


 

Highlights motorreis GS IJsland

Wat deelnemers van deze motorreis vonden

Prijzen en data

Prijs 2021:
€ 3.995,--

Prijs 2022:
€ 3.995,--

Vertrekdata 2021:
12-08

Vertrekdata 2022:
21-08

Reisduur
13 dagen waarvan maximaal 11 rijdagen.

"Alle prijzen zijn per persoon,en onder voorbehoud van wijzigingen in tarieven van de luchtvaart,- en scheepvaartmaatschappijen en eventuele (omzet) belastingtarieven."

Reisfeiten

Kilometers:
Er zal in totaal ongeveer 2000 tot 2200 kilometer gereden worden.

Motor:
Eigen motor, type BMW GS

Volgauto:
Deze reis wordt met een geprepareerde 4x4 volgauto uitgevoerd.

Bagagevervoer
In de volgauto, dus bagage op de motor is niet nodig.

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 rijders, Maximaal 12 rijders.

Voorwaarden deelnemers:
Goede gezondheid, goede conditie, ervaring met onverhard rijden, teamplayer en uiteraard is een geldig motorrijbewijs verplicht.

Begeleiding:
Deze reis wordt begeleidt door een ervaren Nederlandse reisbegeleider op de motor en een chauffeur/begeleider in de volgauto.

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam - Reykjavik vv
 • Transport motor Rotterdam Reykjavik vv
 • Alle transfers in IJsland
 • Metalen transportframe
 • Volgauto, vierwiel aangedreven "super" jeep.
 • Eigen gebruik zeecontainer
 • Benzine volgauto
 • Doauneafhandeling/formulieren
 • Jerrycans/pomp/basisgereedschap/plakspullen etc
 • Alle overnachtingen in hotel, boerderij, guesthouse en berghut.
 • Tenten ( voor back-up)
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Maaltijden zoals in brochure aangegeven
 • Chauffeur volgauto
 • Administratie en reserveringskosten
 • Compleet programma
 • Deelnemersbijeenkomst

Niet inbegrepen

 • Toeslagen luchtvaartmaatschappij (ongeveer € 100,--)
 • Benzine motor
 • Maaltijdenpot ( ongeveer € 250,--)
 • Persoonlijke reis/annuleringsverzekering
 • Uitgaven van persoonlijke aard. ( eten/drank/souveniers e.d. )

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2
NieuwsbriefEN PROFITEER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en profiteer dan tevens van veel voordelen en speciale reisaanbiedingen exclusief voor onze abonnees.