Deze maand in uitgelicht onze populaire motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel. Al vele jaren lang één van de meest bekeken en meest geboekte motorreizen uit het programma van Travel 2 Explore.

ATTENTIE:
Deze reis wordt standaard uitgevoerd met de BMW F800GS. Het lijkt erop dat dit najaar ( vertrekken oktober en november 2019 ) bijna alle deelnemers op de BMW F800GS willen rijden. Met als gevolg dat er nog maar twee exemplaren van de F800GS beschikbaar zijn.  Op is op en deelnemen kan dan alleen nog op de BMW F700GS en, meerprijs, de BMW R1200GS lc.

Motorreis Zuid-Afrika

Die Hel

De motorreis in Zuid-Afrika, Die Hel, is een prettig afwisselende motorreis over onverharde soms ook historische, door Nederlandse boeren aangelegde bergpassen en door diep uitgesleten kloven. Dit is een motorreis voor de avontuurlijke motorrijder die wil gaan genieten van pittig motorrijden door woeste Afrikaanse landschappen met onverwachte wildlife ontmoetingen.

Zelf noemen we deze reis een ” individuele groepsreis” . Het is een groepsreis maar je kunt, als je dat wilt, individueel de route rijden.  Zo kan iedereen in zijn eigen tempo rijden en stoppen wanneer hij/zij dat wilt. Enige voorwaarde is dat je op de route blijft. De volgwagen rijdt altijd achteraan en rijdt exacte dezelfde route. Gps, routes en dagkaarten worden in Zuid-Afrika verstrekt en iedere avond is er een brieving over de volgende dag.

Meer weten? Bekijk dan de uitgebreide online reispagina >>

Beeldimpressie

van de motorreis in Zuid-Afrika

 

Filmpje kijken? Klik dan hier >>

Die Hel

In één oogopslag

De belangrijkste reisgegevens in één oogopslag.

Deelnemers

Min 6 rijders
Max 10 rijders

Niveau

Avontuurlijk
Onverhard 60%

Reisbegeleiding

Nederlands
Zuid-Afrikaans

Reisduur

17 dagen
14 rijdagen

Periode

Mrt, Apr
Okt, Nov

Prijs

Rijder €4.185.-
Duo €3.290.-

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo