Motorreis Peru

Pilotreis

Op 6 april vertrekken acht avonturiers richting Peru om de pilotreis van deze ongeveer 24 daagse motorreis in Peru te gaan rijden. Helaas is dat als gevolg van het Corona virus niet het geval. De reis is uitgesteld naar vertrek 02-10-2020, Terugreis van Lima naar Amsterdam is dan op 26-10-2020. Zes van de acht deelnemers hebben besloten de reis uit te stellen en in okober mee op pad te gaan. Dat betekend dat er nu twee plaatsen beschikbaar zijn gekomen voor geïnteresseerden in deze pilotreis in Peru.

Natuurlijk doen we met deze pilotreis ook enkele bekende higlights aan. Naar Peru gaan en niet Machu Pichu bezoeken, dat kan niet. Met 3180 meter diepte is de Colca Canyon één van de diepste ter wereld. Ook daar kunnen we niet omheen wel doorheen :-).

Op de allroad motor rijden we door het spectaculaire en afwisselende landschap van Peru. Een mix van tropisch regenwoud, bijna 7000 meter hoge besneeuwde bergtoppen en diep ingesleten dalen. Langs de 2400 km lange kustlijn vinden we gortdroge woestijnen. Naast o.a. schilderachtige dorpjes en onbekende en onontdekte natuurgebieden zien we onderweg ook nog veel restanten die herinneren aan de rijke historie van de Inca’s.

Ook zin om op 2 oktober met ons mee op pad te gaan? Bel ons op +31 (0)619411146.

 

Deelnemers

Min 6
Max 10

Niveau

Avontuurlijk

Reisbegeleiding

Nederlands

Reisduur

26 dagen
Max. 22 rijdagen

Periode

Apr t/m okt

Prijs

2021
nog niet bekend

Motorreis Peru

In 2021 gaan we weer

Volgend jaar gaan we twee keer, of meer bij voldoende belangstelling, weer het motoravontuur aan in Peru. Dan zal de reis wat meer uitgekristalliseerd zijn en weten we ook meer over de exacte reisduur, route etc. Ben je geïnteresseerd om in 2021 met ons mee op pad te gaan naar Peru? Dan kan je dat nu al geheel vrijblijvend aangeven. Het leuke is dat je dan ook meteen kunt aangeven welke reismaand je voorkeur heeft.

We verwachten dat de uitgebreide reisinfo vanaf begin december 2020 online beschikbaar is. Dan zal definitief boeken ook mogelijk zijn. Hou er rekening mee dat de totale reisduur ongeveer 24 tot 28 dagen zal zijn.

Deze reis is geschikt voor de avontuurlijke motorrijder. Je hebt al enige ervaring met reizen op de motor en weet dan ook dat het soms wel eens tegen kan zitten. Dat is dan geen probleem voor je. Bovenal ben je een ontdekkingsreiziger want je wilt Peru gaan ontdekken vanaf het zadel van je motor, live en openminded.

Interesse?
Vul geheel vrijblijvend en zonder verplichting het online “interesse”formulier in. Je kunt dan meteen ook aangeven welke reisperiode je voorkeur zou hebben. Zodra de definitieve brochure gereed is ontvang je die als eerste, twee weken voordat de reis online gezet wordt.

Klik hier om aan te geven dat je eventueel interesse hebt >>

 

 

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo