Motorreis Peru

Pilotreis

Deze nieuwe ongeveer 24 daagse motorreis door Peru is een pilotreis. Dus geen vastomlijnde route, geen van dag tot dag vastgelegde overnachtings plaatsen. Verdwalen mogelijk. Aankomen in het donker mogelijk. Tracks die niet op de kaart terug te vinden zijn en doodlopen, mogelijk. Kortom optimaal avontuur.

Natuurlijk doen we met deze pilotreis ook enkele bekende higlights aan. Naar Peru gaan en niet Machu Pichu bezoeken, dat kan niet. Met 3180 meter diepte is de Colca Canyon één van de diepste ter wereld. Ook daar kunnen we niet omheen wel doorheen :-). Op de allroad motor rijden we door het spectaculaire en afwisselend landschap van Peru. Een mix van tropisch regenwoud, bijna 7000 meter hoge besneeuwde bergtoppen en diep ingesleten dalen. Langs de 2400 km lange kustlijn vinden we gortdroge woestijnen. Naast o.a. schilderachtige dorpjes en onbekende en onontdekte natuurgebieden zien we onderweg ook nog veel restanten die herinneren aan de rijke historie van de Inca’s.

Een definitieve route is niet bekend. Die gaan we tijdens de pilotreis bepalen. Sommige trajecten van onze “oude” Trans Andes Motor Challenge  zullen, indien mogelijk, in de route worden opgenomen.

Deze reis is geschikt voor de avontuurlijke motorrijder. Je hebt al enige ervaring met reizen op de motor en weet dan ook dat het soms wel eens tegen kan zitten. Dat is dan geen probleem voor je. Bovenal ben je een ontdekkingsreiziger want je wilt Peru gaan ontdekken vanaf het zadel van je motor, live en openminded.

Motorreis Peru

Opzet en reisgegevens

Pilot Motorreis Peru: geen plaatsen meer beschikbaar.

De opzet van de pilotreis is gelijk aan onze andere pilotreizen. Alle essentiële basiszaken worden door ons vooraf geregeld.
Vertrek is op of omstreeks 08-04-2020, ( +/- 2 dagen ) de terugreis op of omstreeks 01-05-2020 ( +/- 2 dagen )
De reisduur is ongeveer 24 dagen en het aantal rijdagen 19. Dit is inclusief  bezoek bezienswaardigheden en eventuele rustdagen.
Het aantal kilometers is naar schatting 4200 tot 4800.
De route zal een mix worden van onverharde wegen/paden en verharde wegen, waarbij we de nadruk proberen te leggen op het onverharde.
Het minimum en maximum aantal rijders dat mee kan is zes, er zijn nu (02-11-2019) geen plaatsen meer beschikbaar.

 

Motorreis Peru

Reisgegevens

De belangrijkste reisgegevens in één oogopslag.

Deelnemers

Min 6 rijders
Max 6 rijders

Niveau

Avontuurlijk
Onverhard zo veel mogelijk

Reisbegeleiding

Nederlands

Reisduur

24 dagen
19 rijdagen

Periode

Apr
Okt

Prijs

2020-2021
nog niet bekend

Inschrijven

Vul het online deelnameformulier in

Inschrijven kan eenvoudig door het online deelnameformulier in te vullen. Je ontvangt dan direct een bevestiging per mail. Zodra de zesde deelnemer zich heeft ingeschreven  ontvang je de factuur enleggen we de tickets vast. De exacte vertrek,- en terugreisdatum is dan ook definitief bekend. Deze  kan +/- twee dagen afwijken van hetgeen eerder op deze pagina is vermeld.

Klik hier voor het online deelnameformulier >>

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo