Motorreis Himalaya Herfstspecial

Van september tot en met eind oktober is het prachtig motorrijden in de Himalaya. De temperaturen zijn weliswaar een paar graden lager dan in het hoogseizoen maar de kans op neerslag in deze periode is nagenoeg nihil. Door de gortdroge lucht en de kraakheldere atmosfeer zijn de kleuren van het landschap zo mogelijk nog adembenemender dan in de zomerperiode. Voeg daar aan toe een deels vernieuwde route en je hebt alle ingrediënten voor een verrassende najaars motorvakantie. Niet voor niets zeggen de Ladakhi zelf dat de Himalaya in deze periode op zijn mooist is. Om die redenen hebben wij besloten juist in deze maanden een extra reis te organiseren. 

De reisduur van de Herfstspecial is 17 dagen en we vertrekken op 22-09-2019 om 17 dagen later op 08-10-2019 weer te landen op Amsterdam -Schiphol. De reissom van de Herfstspecial 2019 is € 2.995,– per persoon. Dit is inclusief de vluchten en transfers. De motor is de legendarische Royal Enfield Bullet 500cc. Maar ook de nieuwe Royal Enfield Himalayan kan voor deze reis ingezet worden. Net als bij onze andere motorreizen in de Indiase Himalaya kunnen er maximaal 10 rijders met ons mee. Naast een uitgebreide reisbeschrijving vind je in onze brochure ook informatie over de globale route, de reisfeiten, inbegrepen/niet inbegrepen, het deelnameformulier etc.


Motorreis Himalaya Herfstspecial, vertrekdata

Omdat we deze reis maar één keer per jaar kunnen rijden is het niet zo ingewikkeld om de vertrekdata voor de komende jaren vast te stellen. Wel zo makkelijk als je de vakantie ver vooruit moet plannen.
Vertrekdatum 2020: 20 september heen, 6 oktober terug
Vertrekdatum 2021: 26 september heen, 12 oktober terug.
De reissom voor 2020 en 2021 is € 3.195,– per persoon.


Motorreis Himalaya Herfstspecial, inschrijven

Inschrijven voor de Himalaya Herfstspecial kan eenvoudig door het online deelname formulier in te vullen. Reist u met een duopassagier dan kunt u samen één formulier invullen.
Inschrijven kan hier >>


Motorreis Himalaya Herfstspecial, nieuwe route

In september 2019 gaan we een nieuwe route voor het eerst rijden. Alle voortekenen wijzen erop dat het een spectaculaire en unieke motorreis gaat worden. De nieuwe route is alleen te rijden in het vroege voorjaar of in de herfst. In de tussenliggende periode is deze deels onbegaanbaar.

Brochure

Motorreis Himalaya Herfstspecial brochure

Ben jij niet bang voor een paar graadjes minder? Heb je zin in een verrassende herfst motorvakantie?  Download dan vrijblijvend de brochure >>

Let op: Door de nieuwe route die we willen gaan rijden zal de in de brochure beschreven route deels afwijken van wat we werkelijk gaan rijden in september.

Brochure van het extra vertrek van de 17 daagse motorreis door de Himalaya van Travel 2 Explore Motorreizen.

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo