Motorreis Himalaya Herfstspecial

Van september tot en met eind oktober is het prachtig motorrijden in de Himalaya. De temperaturen zijn weliswaar een paar graden lager dan in het hoogseizoen maar de kans op neerslag in deze periode is nagenoeg nihil. Door de gortdroge lucht en de kraakheldere atmosfeer zijn de kleuren van het landschap zo mogelijk nog adembenemender dan in de zomerperiode. Voeg daar aan toe een unieke route en je hebt alle ingrediënten voor een verrassende najaars motorvakantie. Niet voor niets zeggen de Ladakhi zelf dat de Himalaya in deze periode op zijn mooist is. Om die redenen hebben wij besloten juist in deze maanden een speciale motorreis te organiseren die een uniek traject volgt. 

De reisduur van de Herfstspecial is 17 dagen. Ook voor 2020 is er weer veel belangstelling voor deze fantastische motorreis. Zo veel zelfs dat het eerste vertrek al is volgeboekt. Vanwege de enorme belangstelling hebben wij besloten in 2020 een extra reis te organiseren die vertrek op 27 september. De reissom van de Herfstspecial 2020 en 2021 is € 3.195,– per persoon. Dit is inclusief de vluchten en transfers. De motor is de legendarische Royal Enfield Bullet 500cc. Maar ook de nieuwe Royal Enfield Himalayan kan voor deze reis ingezet worden. In tegen stelling tot onze andere motorreizen in de Indiase Himalaya kunnen er maximaal 8 rijders met ons mee. Naast een uitgebreide reisbeschrijving vind je in onze brochure ook informatie over de globale route, de reisfeiten, inbegrepen/niet inbegrepen, etc.


Motorreis Himalaya Herfstspecial, vertrekdata

Vertrek 2020:
27 september heen, 13 oktober terug, vertrek gegarandeerd.
Vertrek
2021: 19 september heen, 05 oktober terug.
De reissom voor 2020 en 2021 is € 3.195,– per persoon.


Motorreis Himalaya Herfstspecial, inschrijven

Inschrijven voor de Himalaya Herfstspecial kan eenvoudig door het online deelname formulier in te vullen. Reist u met een duopassagier dan kunt u samen één formulier invullen.
Inschrijven kan hier >>


Motorreis Himalaya Herfstspecial, unieke route

De nieuwe route van de Himalaya Herfst Special is alleen te rijden in de herfst. In de lente en zomer is deze deels onbegaanbaar.


Motorreis Himalaya Deelnemen

Inschrijven voor de Himalaya Herfst Special kan eenvoudig door het online deelnameformulier in te vullen.
Voor het online deelnameformulier, klik hier >>

Brochure

Motorreis Himalaya Herfstspecial brochure

Ben jij niet bang voor een paar graadjes minder? Heb je zin in een verrassende herfst motorvakantie?  Download dan vrijblijvend de brochure >>

Let op: Door de nieuwe route die we willen gaan rijden zal de in de brochure beschreven route deels afwijken van wat we werkelijk gaan rijden in september.

Brochure van het extra vertrek van de 17 daagse motorreis door de Himalaya van Travel 2 Explore Motorreizen.

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2