Brochure

Complete brochure van het extra vertrek beschikbaar

Motorreis Himalaya extra vertrek
Van september tot en met eind oktober is het prachtig motorrijden in de Himalaya. De temperaturen zijn weliswaar een paar graden lager dan in het hoogseizoen maar de kans op neerslag in deze periode is nagenoeg nihil. Door de gortdroge lucht en de kraakheldere atmosfeer zijn de kleuren van het landschap zo mogelijk nog adembenemender dan in de zomerperiode. Voeg daar aan toe een deels vernieuwde route en je hebt alle ingrediënten voor een verrassende najaars motorvakantie. Niet voor niets zeggen de Ladakhi zelf dat de Himalaya in deze periode op zijn mooist is. Om die redenen hebben wij besloten juist in deze maanden een extra reis te organiseren. 

De reisduur van de extra reis is 17 dagen en we vertrekken op 23-09-2018 om 17 dagen later op 09-10-2018 weer te landen op Amsterdam -Schiphol. De reissom van het extra vertrek is € 2.995,– per persoon. Dit is inclusief de vlucht en de twee binnenlandse vluchten. Net als bij onze andere motorreizen in de Indiase Himalaya kunnen er maximaal 10(12) rijders met ons mee. Naast een uitgebreide reisbeschrijving vind je in onze brochure ook informatie over de globale route, de reisfeiten, inbegrepen/niet inbegrepen, het inschrijvingsformulier etc.

Ben jij niet bang voor een paar graadjes minder? Heb je zin in een verrassende najaars motorvakantie?  Download dan vrijblijvend de brochure >>
Brochure van het extra vertrek van de 17 daagse motorreis door de Himalaya van Travel 2 Explore Motorreizen.

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Sgr Logo

Sgr Logo