Motorreis Himalaya Herfstspecial

Van september tot en met eind oktober is het prachtig motorrijden in de Himalaya. De temperaturen zijn weliswaar een paar graden lager dan in het hoogseizoen maar de kans op neerslag in deze periode is nagenoeg nihil. Door de gortdroge lucht en de kraakheldere atmosfeer zijn de kleuren van het landschap zo mogelijk nog adembenemender dan in de zomerperiode. Voeg daar aan toe een deels vernieuwde route en je hebt alle ingrediënten voor een verrassende najaars motorvakantie. Niet voor niets zeggen de Ladakhi zelf dat de Himalaya in deze periode op zijn mooist is. Om die redenen hebben wij besloten juist in deze maanden een extra reis te organiseren. 

De reisduur van de Herfstspecial is 17 dagen en we vertrekken op 22-09-2019 om 17 dagen later op 08-10-2018 weer te landen op Amsterdam -Schiphol. De reissom van de Herfstspecial is € 2.995,– per persoon. Dit is inclusief de vlucht en twee binnenlandse vluchten. De motor is de legendarische Royal Enfield Bullet 500cc. Maar ook de nieuwe Royal Enfield Himalayan kan voor deze reis ingezet worden. Net als bij onze andere motorreizen in de Indiase Himalaya kunnen er maximaal 10(12) rijders met ons mee. Naast een uitgebreide reisbeschrijving vind je in onze brochure ook informatie over de globale route, de reisfeiten, inbegrepen/niet inbegrepen, het deelnameformulier etc.


Motorreis Himalaya Herfstspecial, presentatie

Op woensdagavond 16 januari zijn we in Nieuwegein en geven we om 19:30 uur een presentatie over onze Himalaya motorreizen. Deze presentatie is weliswaar over de 21 daagse Himalaya Motor Challenge maar je krijgt wel een goede indruk van wat je ook tijdens de 17 daagse motorreis kunt verwachten. Uiteraard is de presentatie gratis en vrij toegankelijk. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld zodat met je komst rekening kan worden gehouden.
Aanmelden kan hier >>


 

Motorreis Himalaya Herfstspecial, nieuwe route

In september 2019 gaan we de nieuwe route voor het eerst rijden. Alle voortekenen wijzen erop dat het een spectaculaire en unieke motorreis gaat worden. De nieuwe route is alleen te rijden in het vroege voorjaar of in de herfst. In de tussenliggende periode is deze onbegaanbaar.

Brochure

Motorreis Himalaya Herfstspecial brochure

Ben jij niet bang voor een paar graadjes minder? Heb je zin in een verrassende herfst motorvakantie?  Download dan vrijblijvend de brochure >>

Let op: Door de nieuwe route die we willen gaan rijden zal de in de brochure beschreven route deels afwijken van wat we werkelijk gaan rijden in september.

Brochure van het extra vertrek van de 17 daagse motorreis door de Himalaya van Travel 2 Explore Motorreizen.

Partners

seven-summits-logo-black

Seven Summits Motorreizen

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Sgr Logo

Sgr Logo