Je houdt net als wij van motorrijden en het ontdekken van vreemde gebieden en andere culturen. Dat doe je het liefste met je eigen groep(je) maar je hebt geen zin in alle organisatie en formaliteiten die daarbij om de hoek komen kijken.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van expedities en avontuurlijke motorreizen all over the world,  is Travel 2 Explore als de beste in staat om een motorreis speciaal voor jouw op maat samen te stellen.

Het is ook mogelijk om een motorreis uit ons programma exclusief voor je eigen groep te reserveren. Binnen de mogelijkheden van het bereisde gebied ben je dan vrij in de keuze van bijvoorbeeld vertrekdatum en groepsomvang en heb je de zekerheid dat je met je eigen vrienden of motorclub of familie of . . . . .  op pad gaat.

Liever individueel?  Ook bij het samenstellen van je individuele droomreis zijn wij graag behulpzaam.

Interesse in een vrijblijvend voorstel? Bel ons op +31(0)6-19411146 of vul hieronder het contactformulier in.

 

Ps.
Wist je dat Travel 2 Explore al sinds 1998 gespecialiseerd is in expedities en avontuurlijke (motor) reizen en dat wij ook voor bedrijven en magazines al heel veel incentives en (lezers) reizen georganiseerd hebben.

 

Contactformulier

Partners

Pinlock

Pinlock

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Dr. Jekill & Mr. Hyde

Leatt, the science of thrill.

Leatt, the science of thrill.

Sgr Logo

Sgr Logo
bergrit-2