Zaandam 12-07-2021

Het is vanaf heden mogelijk in te schrijven voor de motorreis van Kaapstad naar Amsterdam 2023 en 2024

Na inzending van dit formulier ontvang je binnen enkele seconden een automatisch verstuurde ontvangstbevestiging.  Binnen zeven werkdagen ontvang je vervolgens per mail een factuur/bevestiging van deelname. De aanbetaling bedraagt € 250,– per persoon en deze dient dan binnen 14 dagen na dagtekening factuur voldaan te zijn.

Gewoonlijk versturen wij direct met de factuur/bevestiging ook bijlagen mee als de reisspecificaties, paklijst, medische aanbevelingen enz. Omdat er nog zoveel kan wijzigen tussen nu en het moment van vertrek doen we dat deze keer niet. In de loop van de tijd zullen er deelnemersbijeenkomsten zijn en per mail zullen we regelmatig ook infosheets versturen. Dat zal gebeuren op momenten dat de info actueel is en deze normaal gesproken ook niet meer zal wijzigen.

Op deze reis zijn er afwijkende annuleringskosten van toepassing. Mocht je onverhoopt de reservering moeten annuleren dan zijn tot tien weken voor vertrek de annuleringskosten niet de gebruikelijke 10% van de reissom maar is dat de aanbetaling van € 250,– per persoon. Bij annuleren binnen tien weken voor vertrek zijn weer de normale annuleringskosten voorwaarden van toepassing.