Beste motoravonturier.

U staat op het punt om in te schrijven op de 20 daagse motorreis in Noord-Vietnam, groep Goudriaan
De vertrekdatum is 20 oktober 2019. De terugreisdatum is op 08-11-2019. Aankomst in Nederland dezelfde dag of, afhankelijk van het vliegschema, op 09-11-2019.

In tegenstelling tot de standaardreis wordt deze reis uitgevoerd met een volgwagen. Bagage en dergelijke kan dus in de volgwagen en hoeft niet achterop de motor.
De reissom is € 3.595,– per persoon, inclusief de volgwagen en inclusief de toeslagen en belastingen van de luchtvaartmaatschappij. Het is mogelijk om deze reis te boeken zonder de twee dagen/één nacht boottocht Halong Bay. De reisduur is dan 18 dagen en de korting op de reissom is € 140,– per persoon.

Invullen:

Het deelnameformulier is in vier aparte invoervelden verdeeld, te weten: reisgegevens, persoonlijke gegevens, bijzonderheden en ondertekening.
Het boeken van een éénpersoonskamer is mogelijk maar niet voor de hele reis. Tijdens verblijf in een homestay is er geen éénpersoonskamer beschikbaar en zullen we op locatie kijken of er iets “te regelen valt”  Toeslag éénpersoonskamer is € 290,–. Deze toeslag is exclusief de toeslag van een éénpersoonshut Halong Bay. Deze is (vinden wij) duur en kost € 130,– extra.

Kopie paspoort:
Voor deze reis hebben wij een goed leesbare scan of foto van uw geldige paspoort nodig (nog zes maanden geldig na aankomst in Vietnam.)
Deze hebben wij nodig om de Visa Approval Letter aan te vragen.
Let op dat u bij het maken van een scan/foto het burgerservicenummer onleesbaar maakt.
In de deelnamebevestiging staat de uiterlijke datum waarop wij bovenstaande nodig hebben.

In het kader van de nieuwe privacywetgeving nog het volgende:
De scan/foto van uw paspoort bewaren wij tot en met datum terugkomst in Nederland, waarna deze vernietigd zullen worden.

Zijn er nog vragen dan kunt u ons ook bellen op 075-6149059 of een mail sturen naar info@travel2explore.nl
Hartelijke groet,

Team Travel 2 Explore.